ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find en rollator, der passer til dit behov

Af Annoncør

Har du brug for en rollator, eller kender du en, som har? Så er der masser af muligheder for at finde en rollator, der passer til lige netop dit behov. Der findes et meget stort udvalg af rollatorer til mange forskellige formål. Så det er en god idé først at overveje, hvilket formål en rollator skal tjene, udover at være støtte til, når du skal bevæge dig rundt. Køb rollator online og giv dig god tid til at vælge den helt rigtige rollator for dig.

Brug din rollator, når du skal handle ind

Nogle bruger deres rollator til at handle ind med, mens andre kun bruger den til støtte, når de skal bevæge sig rundt. Hvis du har brug for at have den med dig, når du skal handle lidt dagligvarer ind, er en rollator med en kurv foran perfekt til formålet. Her har du mulighed for at vælge en åben trådkurv eller en taske, der kan lukkes og dækkes til. Vælg en rollator med kurv, der sidder i en god højde, så du nemt kan lægge varer i kurven og tage dem op igen. En kurv på rollatoren er altid god til at transportere lette ting.

Tag et nemt hvil, når du er ude og gå med din rollator

Holder du af at få frisk luft og gå små ture? Så er en rollator med et lille sæde helt ideel, når du har brug for at tage en lille hvilepause. Det er smart at have sin egen stol med sig over alt. Du kan for eksempel få en rollator med et polstret sæde og rygstøtte. Samtidig har du mulighed for at have nogle ting i en praktisk taske, der er placeret under sædet.

Vælg en rollator med store hjul og gå mere sikkert

Hvis du vælger en rollator med store hjul, er der mere affjedring i rollatoren, som giver en behagelig gang. En rollator med store hjul er særligt beregnet til udendørs brug, hvor underlaget kan være ujævnt. Med de store hjul føler du dig mere sikker, selvom du går på et ujævnt underlag. Derudover er de fleste rollatorer nemmet at folde sammen, hvis du for eksempel skal ind i en bus. Det er smart og praktisk, at du kan have din rollator med dig over alt. Vælg den rollator der passer bedst til dine behov og til forskellige formål.

Del artikel