Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find en taxa til dine køreture

Af Annoncør

En taxa er en behagelig form for transport i det daglige, hvor det mange gange er den nemmeste – eller indimellem eneste – løsning. En taxa kan eksempelvis være en løsning, når du enten ikke kan nå en destination ved at gøre brug af den kollektive trafik, eller når du ønsker at undgå at bruge bussen og toget af diverse årsager.

Godt alternativ til kollektiv trafik

Taxa er et godt alternativ, hvis du ønsker at have fuld kontrol over, hvornår transporten ankommer, når du skal rejse på skæve tidspunkter. Eller måske er du bare ikke glad for de mange stoppesteder, for at skulle planlægge efter en specifik afgang og ankomst eller også kræver det for mange skift at nå til din endestation. Ønsker du at komme fra A til B på dine præmisser, hvorfor så ikke ringe efter en taxa? Eller – er du ikke så glad for at gribe røret, så kan du i dag også få fat i en taxa på andre faconer.

Bestil en taxa over app

Find taxa ved fx at gøre brug af et taxaselskabs appløsning. At bestille en taxa er ganske nemt – firmaet skal blot have at vide, hvor du gerne vil hentes, hvor du gerne vil hen, og hvornår du ønsker din taxa. Oven i det skal selskabet også have kontaktoplysninger på dig i form af dit telefonnummer, så de kan kontakte dig, når de er på vej. Dette er sådan set alt, de skal bruge.

Appen kan du have til at ligge på din telefon, så den altid er klar, og du ikke behøver at finde et telefonnummer frem fra gang til gang.

Hvad koster en taxa?

Men: Har taxaer ikke ry for at være lidt dyre? Hvis du gerne vil vide, hvad din rejse kommer til at koste, så kan du bruge en prisberegner. Så har du en idé om, hvad du skal give, og kan bedre planlægge din tur.

Del artikel

Andre læser også