Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skattejagt i midtbyen: Find gaver rundt omkring i Aarhus

Af Freja Dumont

Nu på fredag, den 30. september, åbner byens nye sydamerikanske restaurantkoncept, Cinco, på Klostertorvet i Aarhus. 

Hvis du du godt kunne tænke dig at besøge Cinco – uden at betale for regningen – skal du læse med her.

For fra i dag til og med torsdag laver Cinco en daglig skattejagt i Aarhus midtby, hvor du kan finde et gavekort til Cinco for to plus lidt ekstra hemmeligheder.

Du finder ledetråde i story på Cincos Instagram, og med dem kan du finde frem til, hvor skatten med guldmønter og et gavekort til Cinco ligger gemt.

Hvornår på dagen skattejagten begynder vil variere, og er det dig, der finder skatten, må du gerne tage et billede af den, lægge det op på din story og tagge Restaurant Cinco, så de kan reposte vinderen.

Er skatten væk, når du kommer frem, er den fundet af en anden skattejæger, og så må du prøve lykken igen de kommende dage.

God skattejagt!

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Cinco (@restaurantcinco)

Tur langs Amazonaflodens snoede breder

Restauranten kommer til at byde på mad med sydamerikansk temperament og menuen, der består af 10 eller 13-serveringer, er en gastronomisk hybrid med velkendte madelementer fra lande som Brasilien, Peru, Argentina, Uruguay – og lidt længere mod nord – Mexico. 

Cinco inviterer dig, med egne ord, på en tur langs Amazonflodens snoede breder. For at komme ind i restauranten må du ned af trappen ved Frue Kirkeplads 4 og ind gennem porten. 

Her træder du ind i en lille, men helt ægte, jungle! Belysningen er afdæmpet, der hænger lianer fra loftet, og det emmer af mystik.

Del artikel

Andre læser også