ANNONCE
Slagter-Riget: Har vi Danmarks bedste slagter i Aarhus?
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slagter-Riget: Har vi Danmarks bedste slagter i Aarhus?

Det spørgsmål får vi snart svar på…

 

Slagterprisen 2018 overrækkes 9. oktober 2018 på Hindsgavl slot på Fyn. Landbrug & Fødevare hædrer branchens bedste slagtere med Slagterprisen 2018. Der dystes i to kategorier: slagtere i supermarkeder/hypermarkeder og privatslagtere.

 

Vores egne ‘gadedrenge’ fra Slagter-Riget på Frederiksbjerg; Bjarke Jensen og Mark Purkær er nemlig, igen i år, nomineret til Slagterprisen 2018 i kategorien privatslagtere.. SÅDAN DRENGE!!

 

Dygtige ildsjæle

Der er nomineret 3 slagtere i kategorien privatslagtere, hvor Slagter-Riget altså er én af de tre. Vejen til finalen på Hindsgavl Slot er gået forbi Axelborg. I starten af maj måned troppede alle indstillede slagtere op til præsentation på Axelborg, hvor de tre bedste altså blev udvalgt og nomineret til Slagterprisen 2018.

 

“En stærk fødevarebranche kræver dygtige ildsjæle. De nominerede er alle dygtige håndværkere med høje krav til kvalitet, stort kendskab til kødet og øvrige råvarer i produktionen og ikke mindst med kæmpe fokus på deres kunder” udtaler Vickie Enné Ryge, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen.

 

Vickie Enné Ryge fortæller yderligere; “I år har der været rigtig meget fokus på håndværket. Der modnes kød i lange baner, der laves hjemmelavede pølser og kreeres gode måltidsløsninger. I forhold til tilbehøret tænkes der mere og mere på sæson – og nogle gange lokale råvarer.”

 

Slagterprisen 2018

Slagterprisen handler om at højne fagligheden og motivationen til at tænke nyt og løfte kødkategorien, og fremme salget af kvalitetskød. Formålet med prisen er at anerkende de slagtere, der går forrest, til glæde for forbrugerne og branchen. Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer, og siden den blev stiftet ved årtusindeskiftet har 27 slagtere modtaget prisen.

Slagter-Riget: Har vi Danmarks bedste slagter i Aarhus?

Skarp konkurrence

At vinde Slagterprisen er ikke nemt. Det måtte Bjarke og Mark sande sidste år, hvor de også var nomineret til prisen, men måtte se hædren gå til Slagter Frimann i Roskilde.

Slagter-Riget: Har vi Danmarks bedste slagter i Aarhus?

Konkurrencen om prisen i år, bliver igen tæt, da det er en stærk trio der er nomineret.

 

Danmarks bedste Slagterteam

Bjarke og Mark giver deres engagerede personale en stor andel af nomineringen – for uden dem kunne det slet ikke lade sig gøre.

Slagter-Riget: Har vi Danmarks bedste slagter i Aarhus?

“De brænder for deres job og butikken – ja faktisk mener vi, at vi har Danmarks bedste Slagterteam” siger Bjarke og Mark.

 

Vi hepper fra Aarhus

Der er ingen tvivl om, at Slagter-Riget er en rigtig populær slagterbutik. Det er fuldt fortjent, at Bjarke og Mark igen i år er indstillet til Slagterprisen.

 

De formår, at levere håndværk fra øverste hylde, samtidig med de konstant forsøger at udvikle butikken og branchen med nye lækre og spændende tiltag. Som kunde føler man sig altid i fokus og prioriteret, når man træder indenfor i butikken, og der er altid masser af gode råd at hente fra det dygtige personale.

 

Vi hepper på jer og krydser fingre for, at Aarhus kan bryste sig af, officielt at have Danmarks bedste privatslagter i 2018.   

 

Del artikel