Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Finnebyen i Aarhus: Aarstiderne inviterer til fællesspisning for 3.000 danskere

 

 

Den økologiske onlinevirksomhed er taget på turné rundt i landet for at hilse på alle de danskere, der ikke lige bor i nærheden af en af deres gårde. Nu vender de tilbage til Aarhus, som de gæstede i starten af marts – med økologisk fællesspisning og hygge.

 

Den 9. april klokken 17 og 19 kan du komme til fællesspisning i Finnebyens Forsamlingshus sammen med Aarstiderne, når de gæster Aarhus. Fællesspisningerne skal danne rammen om en hyggelig aften i grøntsagernes tegn. Her vil holdet bag Aarstiderne over et godt, vegetarisk måltid fortælle om deres grønne mission og måde at arbejde med jordens bedste råvarer på.

Finnebyen i Aarhus: Aarstiderne inviterer til fællesspisning for 3.000 danskere

”Vi elsker at have gæster – men det er kun på vores gårde og i Nordhavn, at vi har mulighed for at møde folk. Derfor har vi sat foråret af til at komme endnu længere rundt i landet og få sagt pænt goddag til jer, der ikke har mødt os før,” fortæller Søren Ejlersen, medstifter af Aarstiderne, der har sørget for at booke forsamlingshuse og foreningslokaler for at kunne byde de mange gæster velkommen.

 

33 lokale arrangementer med i alt 3.000 gæster

Aarstiderne leverer dagligt grøntsager til danskere i hele landet – men det er kun på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk, i Nordhavn ved København og på Barritskov mellem Vejle og Juelsminde, at man kan møde folkene bag de mange gode råvarer og måltidskasser. Det vil de gerne lave om på.

Derfor inviterer de nu til en lang række fællesspisninger rundt omkring i Jylland, hvor alle har mulighed for at deltage. Det bliver til i alt 33 arrangementer i løbet af marts og april måned i eksempelvis Esbjerg, Aalborg, Herning og Silkeborg – arrangementer, som til sammen skal give 3.000 gæster mulighed for at møde Aarstiderne.

Kunder hos Aarstiderne kan komme gratis til middagen og bliver inviteret via mail – mens andre sultne sjæle kan få deres økologiske vegetarmiddag til 150 kr. pr. person. Du kan komme til middag med Aarstiderne i Finnebyens forsamlingshus tirsdag den 9. april kl. 17 og 19.

 

Se mere på Aarstiderne.nemtilmeld.dk