ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny stor butik på Frederiks Allé: Velkommen i Firtal Webs store skønhedsunivers

Du kender dem måske allerede. Måske har du besøgt nogle af deres online-universer som bl.a. dækker over Made4men, Helsebixen, Jala-Helsekost og Signatura, men nu vil Firtal Web, der står bag de fire webshops, gerne give dig vejledning og guidning i den fysiske verden også. De åbner derfor en oplevelsesbutik midt i Aarhus, hvor du kan se, røre, prøve og lade dig inspirere af vores store udvalg af beauty- og helseprodukter.

 

Den 1. december åbner deres 200 kvm store butik på Frederiks Allé 49-51. Butikken får navnet ’’Signatura’’ og kommer til at hænge sammen med Xenobia hudplejeklinik, der i den forbindelse vil skifte navn til ”Signatura by Xenobia”.

 

Signatura bliver ikke bare en almindelig beautybutik. Tværtimod. I butikken vil vi nemlig samarbejde med tilstødende hudplejeklinik og frisør, ”Xenobia’’, der vil tilbyde en lang række behandlinger med vores eksklusive produkter. Et besøg i butikken er derfor en unik mulighed for at blive inspireret og prøve nye produkter af. 

 

Ny stor butik på Frederiks Allé: Velkommen i Firtal Webs store skønhedsunivers

 

Butikken vil forhandle alle de produkter, du kender fra deres online universer. I butikken kan du gå på opdagelse i alt fra helse, dufte, hår- og skønhedsprodukter, fra forskellige brands som Clinique, Lancome, Biotherm, Ole Henriksen, Ecooking, Beauté Pacifique, Hermés og mange flere.

 

Ikke nok med, at de åbner op for et unikt skønhedsunivers, så giver de dig nu også muligheden for at handle på firmaet hjemmeside med brug af Click and Collect. Det betyder, at du nu kan bestille alle dine yndlingsprodukter på nettet og få dem leveret direkte til butikken – selvfølgelig helt gratis! 

 

Butikken åbner klokken 10 den 1. december og personalet vil her stå klar til guide og oplyse dig om de nyeste beauty- og helsetrends. På dagen vil der også være gode tilbud og lækre goodiebags til de 100 første betalende kunder.

 

Man kan allerede nu gå på opdagelse på Signatura.dk og blive inspireret indtil butikken åbner.

 

 

Del artikel