Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fisk- og skaldyrssafari: Tur til søs med fiskeretter ombord

Af Freja Dumont
Foto: Aarhus Food Week
Foto: Aarhus Food Week

Er du til vind i håret, mens du nyder formidable fiskeretter?

Så er båden Jakob og Restaurant Havnær klar til at invitere dig på en maritim oplevelse til søs.

Mens den flotte bugserbåd tager dig på havnerundfart, og viser Aarhus fra vandet, byder Restaurant Havnær på lækkerier fra havet.

Undervejs på turen byder Restaurant Havnær på fire spændende serveringer fra havet: Hjemmerøgede skaldyr med ærtemousse, surdejsciabatta med krabbe og tomat, lun suppe på blåmuslinger og pighvarben og sidst men ikke mindst bagt lange med svampe og selleri.

Hertil serveres et glas vin, vand eller øl. Der kan tilkøbes flere drikkevarer på turen og betaling sker med Mobilepay.

Der kan også vælges en menu til børn under 12 år bestående af hjemmebagt brød med fiskefrikadeller eller fiskefilet med kartoffelkugler.

En del af Food Week

Arrangementet er en del af Food Week, som er hele Aarhus’ madfestival.  Fra mandag den 9. til søndag den 15. august hyldes smagen og oplevelserne omkring måltidet, der bliver dykket ned i madhistorien, nørdet gastro-viden, sanset, nydt og mulighed for at spise sammen i hele byen.

Følg Food Week her.

Hvad: Havnerundfart med fire fiskeretter ombord
Hvor: Båden sejler fra/til kajen udfor DOKK1 (Europaplads)
Hvor meget: 195 kr. for børnebilletter og 295 kr. for voksenbilletter. Bestil dine billetter her.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien