Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fitnesskæde udvider i Aarhus: Spar 50% på medlemskab

Af Freja Dumont
Foto: FitnessX
Foto: FitnessX

Hvad end du drømmer om at gå ned i vægt, komme i bedre form eller styrke kroppens muskler, så er første skridt at finde en form for motion, som er sjovt.

Hos fitnesskæden FitnessX er mulighederne mange, og her kan du både træne med frivægte, løbe på løbebånd eller deltage i sjove hold som Stram Op eller yoga.

Nu åbner kæden snart deres fjerde center i Aarhus C og dermed deres syvende center i hele Aarhus.

Fintesscenteret får adresse i den ikoniske fitnessbygning på Nørrebrogade 28 og bliver stort og moderne.

Melder du dig ind i FitnessX på Nørrebrogade, kan du lige nu spare 50% på dit medlemskab frem til den 1. maj. Og indtil det nye center åbner, kan du træne i FitnessX’ andre centre i byen.

Du kan tilmelde dig lige her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af FitnessX Nørrebrogade (@fitnessx_noerrebrogade)

Gratis goodiebags og vilde tilbud

Den officielle åbning af det nye center er mandag den 6. marts, men du kan allerede være med, når FitnessX inviterer til pre-opening torsdag den 2. marts.

Her løftes lidt af sløret for, hvad du kan forvente af centeret, og du har bl.a. mulighed for at se, hvordan det nye fitnesscenter ser ud, tale med personalet og benytte dig af åbningstilbuddene.

Derudover vil der være kaffe, kage og goodiebags til de første 100 besøgende på pre-openingdagen.

På den store åbningsdag mandag den 6. marts er du naturligvis også inviteret fra kl. 9. Denne dag kan du træne gratis hele dagen, og i løbet af dagen serveres der gratis morgenbrød, kage, kaffe, frisklavede smoothies og smagsprøver på proteinbarer.

Her vil de første 100 gæster også få en goodiebag.

Nyt, moderne udstyr til muskler og cardio

Centeret på Nørrebrogade får hold alle ugens dage i de to nye, flotte holdsale, hvor du kan gå til alt fra Stram Op til yoga til Bike og meget mere.

Uanset om du er begynder eller øvet, finder du noget, der passer til dig og alt fra frivægte, løbebånd, StairMasters, funktionel træning og maskiner er altsammen nyt og i den bedste kvalitet.

Følg med på Facebook og Instagram, hvor du kan læse mere om centerets instruktører og de forskellige hold. Se hele holdplanen her.

Hvem skal være din træningsven?

FitnessX er kendte for, at gøre det sjovt at træne. Og det er det oftest, hvis du træner med en, der motiverer dig til at komme afsted.

Derfor kan du som en del af dit abonnement helt gratis give træning til din ven, mand, kone, kollega, søn, datter, nabo eller hvem end du vil træne med.

I kan både træne sammen eller hver for sig, i fitness eller på hold. Så kan I spare penge og træne til halv pris – eller du kan få glæden ved at give. Din Træningsven kan træne lige så længe, du er medlem.

Hvem skal være din ”Træningsven”? Ham du gerne vil se lidt mere? Hende, der motiverer dig? En, der kunne bruge et kærligt skub? Valget er dit.

Læs mere lige her.

Del artikel

Andre læser også