Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Saunagus og massage: Nyt luksuriøst fitnesscenter åbner midt i Aarhus

Af Freja Dumont

Har du nogensinde drømt om at træne i et fitnesscenter, der ikke blot er et sted for at forbrænde kalorier eller kigge sig selv i spejlet, men en destination for at forvandle din krop, dit sind og og din livsstil?

Så er det nye eksklusive fitnesscenter i byen, THEGYM, garanteret noget for dig.

Når THEGYM slår dørene op på Søren Frichs Vej til januar mødes sundhed og velvære, og udover kvalitetstræningsudstyr finder du også faciliteter som infrarød sauna, koldtvandsbrus, saunagus, personlig træning og en bred vifte af behandlinger foretaget af stedets dygtige personale.

Derudover er der gratis kaffe, gratis håndklædeservice og fuld sparring på alt, du måtte have behov for. 

“Vi vil gerne have, at når du får du en helhedsoplevelse hos THEGYM. Når vi siger, vi vil lave Aarhus’ mest eksklusive fitnesscenter, så mener vi det ret alvorligt.

Materialerne er nøje udvalgt, og vi tør godt æde vores hat på, at du ikke har set noget lignende andre steder herhjemme i Danmark.

Her er kvalitet, nærvær, elegante rammer og højt niveau på faciliteter. Vi har skabt et rum, der inspirerer og motiverer dig til at tage din træning til det næste niveau,” siger Lars Mølvad, ejer og direktør i THEGYM.

Vind GRATIS adgang til THEGYM

  • Præmie 1: 3 vindere får 3 måneders gratis adgang til THEGYM for dig + din træningsmakker.
  • Præmie 2: 2 vindere får 6 måneders gratis adgang til THEGYM for dig + din træningsmakker.
  • Til alle deltagere: Selv hvis du ikke vinder, så får du 3 klip til centerets RELAX eller FITNESS.

​For at deltage, skal du blot tilmelde dig THEGYMs nyhedsbrev lige her.

De heldige vindere bliver offentliggjort til THEGYMs åbningsdag i januar, hvor de skriver direkte til din indbakke og offentliggør vinderne.

Topudstyr fra de bedste mærker

Uanset om du er til kredsløbstræning, vægtløftning, eller funktionel træning, vil stedets udstyr hjælpe dig med at nå dine mål.

Med store lyse vinduespartier, god plads og moderne træningsudstyr er der alt, hvad du måtte have behov for.

“Efter 18 år i branchen har vi set det meste, men specielt at alt er gået fra høj service, kvalitet og fokus på kunden til det stik modsatte med mere volumen og nettopriser. Problematikken ved det er, at det kun går ud over én ting, nemlig dig og din træning.

Vi forstår vigtigheden af kvalitetsudstyr, når det kommer til træning, og vi har investeret i topmoderne udstyr fra de bedste mærker i branchen,” siger Lars Mølvad.

Du finder derfor de nyeste maskiner, effektive small group koncepter og personlig træning, der er skræddersyet kun til dig.

Efter en god og effektiv træning, kan du slå dig ned i stedets lounge, der har et hyggeligt sofaområde, hvor man kan sidde og slappe af efter en god træning med en kop kaffe.

Slap af i eksklusive og rolige omgivelser

Hos THEGYM har du mulighed for at kombinere din træning med den ultimative genopladning i stedets RELAX område.

Her finder du både saunaer og et team af dygtige behandlere som massører, fysioterapeuter, kostvejledere og vanecoaches, som står til rådighed med behandlinger tilpasset dig. 

​”Vores tilgang til behandlinger er som din træning – med præstationsmetoder og forbedringer i fokus.

Din fysiske restitution er en vigtig del af hverdagen, og er mindst lige så vigtigt for dig, der har siddet stille i 8 timer på jobbet, bevæget din krop eller har mange gøremål i hverdagen,” siger Lars Mølvad.

Vær hurtig og spar 20% på dit medlemskab

Lige nu og frem til åbningen i januar kan de første 250 medlemmer spare 20% på meldlemskab hos THEGYM Aarhus. Det betyder, at du i stedet for prisen på 899 kr. betaler 599 kr. om måneden.

Dertil kan du tage en ven med gratis de første 3 måneder, og du får også en lækker goodiebag med bl.a. en t-shirt og andet godt. Sidst men ikke mindst får du 20% på personlig træning samt alle behandlinger resten af den tid, du er medlem.

Du kan gøre brug af introtilbuddet og tilmelde dig lige her.

Hvad: THEGYM åbner
Hvor: Søren Frichs Vej 51G, 8230 Åbyhøj
Hvornår: Grand opening finder sted i januar. Herefter holder THEGYM åbent mandag til torsdag fra 06:00-22:00. Fredag og weekend fra 6:00-20:00.

Del artikel

Andre læser også