ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt fitnesscenter åbner i Aarhus: Træn første måned for én krone med fri bar

Af Freja Dumont
Foto: Google Streetview
Foto: Google Streetview

Det er ved at være oppe over, hvis du skal nå at få synlige mavemuskler inden sommer, sol og strandbesøg.

Heldigvis åbner FitnessX  deres sjette center i Aarhus – det tredje i Midtbyen – som bliver et helt nyt og moderne fitnesscenter i Frisko.

Og der bliver gode penge at spare på både oprettelse, proteinerbarer og shakes m.m.

Melder du dig ind i FitnessX Frisko nu, kan du nemlig træne for kun 1 krone til den 1. maj. Og indtil det nye center åbner, kan du træne i FitnessX’ andre centre i byen.

Derudover kan du hos FitnessX altid få en gratis proteinbar, sodavand eller shake hver uge.

Men melder du dig ind i FitnessX Frisko nu, kan du gratis vælge en bar eller shake hver eneste dag den første måned efter centerets åbning.

Gratis goodiebags og vilde tilbud

Den officielle åbning af det nye center er mandag den 11. april, men du kan allerede være med, når FitnessX inviterer til pre-opening torsdag den 7. april.

Her løftes lidt af sløret for, hvad du kan forvente af centeret, og du har bl.a. mulighed for at se, hvordan det nye fitnesscenter ser ud, tale med personalet og benytte dig af åbningstilbuddene.

Derudover vil der være kaffe, kage og goodiebags til de første 100 besøgende på pre-openingdagen.

På den store åbningsdag mandag den 11. april er du naturligvis også inviteret! Denne dag kan du træne gratis hele dagen, og i løbet af dagen serveres der gratis morgenbrød, kage, kaffe, Bronuts og frisklavede smoothies.

Her vil de første 100 gæster også få en goodiebag, og der trækkes hele dagen lod om 6 måneders gratis træning.

Nyt fitnesscenter åbner i Aarhus: Træn første måned for én krone med fri bar

Nyt, moderne udstyr til muskler og cardio 

Frisko får hold alle ugens dage i de to nye, flotte og lyse holdsale, hvor du kan gå til alt fra Stram Op til yoga til Bike og meget mere.

Uanset om du er begynder eller øvet, finder du noget, der passer til dig og alt fra frivægte, løbebånd, StairMasters, funktionel træning og maskiner er altsammen nyt og i den bedste kvalitet.

Se holdplanen her og følg med på Facebook og Instagram, hvor FitnessX løbende præsenterer instruktører og holdtider op til åbningen.

Hvem skal være din træningsven?

FitnessX er kendte for, at gøre det sjovt at træne. Og det er det oftest, hvis du træner med en, der motiverer dig til at komme afsted.

Derfor kan du som en del af dit abonnement helt gratis give træning til din ven, mand, kone, kollega, søn, datter, nabo eller hvem end du vil træne med.

I kan både træne sammen eller hver for sig, i fitness eller på hold. Så kan I spare penge og træne til halv pris – eller du kan få glæden ved at give. Din Træningsven kan træne lige så længe, du er medlem.

Hvem skal være din ”Træningsven”? Ham du gerne vil se lidt mere? Hende, der motiverer dig? En, der kunne bruge et kærligt skub? Valget er dit.

Læs mere lige her.

Vi ses i FitnessX.

Del artikel

Andre læser også