ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flammegrillede burgere, af 100% Angus oksekød, i Storcenter Nord

Tirsdag den 9. maj åbner USA’s femtestørste burgerkæde, Carl’s Jr., i Storcenter Nord. Efter en forrygende modtagelse i Bilka Tilst, hvor kunderne siden sommeren 2016 har kunne sætte tænderne i flammegrillede burgere og sprøde Chicken Tenders, er Carl’s Jr. nu klar til at åbne endnu en burgerrestaurant i Aarhus

 

Med flammegrillede burgere og et kendt amerikansk brand i ryggen, har Carl’s Jr. for alvor fundet sin plads på det danske marked. Den globale burgerkæde har oplevet massiv vækst i Danmark og er nu klar til at åbne restaurant nummer to i Aarhus. Det sker tirsdag den 9. maj kl. 11.00 i Storcenter Nord. Vi glæder os utrolig meget til at åbne Carl’s Jr. i Storcenter Nord. Selvom byen i forvejen har en del burgerrestauranter, har Carl’s Jr. været efterspurgt blandt mange kunder, som bor i Aarhus, siger Jacob Hjorth Andersen, restaurantchef i Carl’s Jr. Storcenter Nord.

Nordeuropas første ”stand-alone” restaurant

Burgerrestauranten i Storcenter Nord er en speciel restaurant for Carl’s Jr. Det er nemlig den første restaurant i Nordeuropa, som får en selvstændig placering. Derfor er der da også store forventninger til åbningen.

Det er vores første stand alone-restaurant i et center. Restauranten har en fantastisk beliggenhed ved et af centrets samlende torve med plads til ca. 135 gæster, og i de lunere måneder har vi mulighed for udeservering. Samtidig er vi tæt på både universitetet og handelshøjskolen, så vi har rigtig store forventninger til, at Carl’s Jr. vil blive et populært spisested, siger Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, Michael Hald.

Carls Jr.

Det er Dansk Supermarked Group, der siden 2013 har haft rettighederne til at etablere Carl’s Jr. restauranter i Danmark. Hidtil er alle burgerrestauranterne placeret i forbindelse med Bilka Hypermarkeder, men sidste år blev aftalen udvidet til, at Carl’s Jr. nu også kan åbne på strøgplaceringer, og det har skabt helt nye muligheder for at udbrede kæden i hele landet.

 

Gratis burger i et helt år

Over hele verden har Carl’s Jr. udviklet sig til at være et ultimativt mål for burgerentusiaster, og noget tyder på, at åbningen tirsdag også vil tiltrække flere burgerglade danskere. For at skabe ekstra hype omkring burgerrestaurantens åbning, udlodder Carl’s Jr. nemlig kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

Photo Jeff Vespa/WireImage.com

Det har vist sig at være et stort tilløbsstykke, hver gang vi åbner en Carl’s Jr. Da vi i april åbnede Carl’s Jr. i Holstebro havde flere kunder ligget i kø hele natten for at være blandt de første, så vi er selvfølgelig spændte på at se, om den samme iver gælder i Aarhus, siger Michael Hald. Burgerrestauranten i Storcenter Nord Aarhus bliver den ottende Carl’s Jr. i Danmark.

Flammegrillede burgere og fri refill sodavand

Carl’s Jr. serverer verdensberømte velsmagende burgere fremstillet af 100% Angus oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. Ud over burgerne er kæden kendt for deres sprøde Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst og håndpaneres og tilberedes friske i restauranten – for slet ikke at tale om milkshakes, som er lavet af en rigtig god vaniljeis.

Serviceniveauet i Carl’s Jr. er højt, og restauranten adskiller sig på flere måder fra sine konkurrenter, fx ved at maden først færdiglaves i det øjeblik, gæsten bestiller, og menuen efterfølgende bliver serveret ved bordet, ligesom gæsterne må skænke al den sodavand, de kan drikke.

 

 

Del artikel