Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe flyttesalg: Ikonisk butik lukker i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Butikken i Fredensgade. Foto: FLEXA
Butikken i Fredensgade. Foto: FLEXA

Snart er det slut med at købe børnemøbler og legetøj i Fredensgade.

Modvind i møbelmarkedet og svigtende salg får nu FLEXA til at sadle om og lukke butikken i midtbyen for i stedet at samle alle afdelinger under ét tag.

Derfor holder Aarhus-butikken kæmpe flyttesalg, hvor du kan spare helt op til 70%.

Flyttesalget finder sted senere på ugen i den ikoniske butik på Fredensgade 36, der åbner dørene fredag kl. 14.00-18.00 og lørdag kl. 10.00-14.00.

Vinker farvel til midtbyen

Med lukningen vil der fremadrettet ikke længere være en dedikeret FLEXA-butik i midtbyen.

Men ifølge Malene Gammelgaard Nielsen, CEO for FLEXA, skal forældrene nok komme til at se en masse til brandet de kommende år.

De første mange produktnyheder er nemlig på tegnebrættet, og der er også optimeret på både brugervenlighed, kundeservice og vejledning på virksomhedens egne kanaler og website.

”Vores fornemmeste opgave er selvfølgelig at sikre, at alle de familier der drømmer om at eje noget fra FLEXA, kan komme til det. Uanset om de ønsker at handle online eller hos en af vores mange dygtige forhandlere. Og det kan de,” udtaler Malene Gammelgaard Nielsen i en pressemeddelelse.

Kæmpe flyttesalg: Ikonisk butik lukker i Aarhus
Foto: FLEXA

Åbner hovedkontor i Hasselager

FLEXA nye hovedkontor i Hasselager vil blive etableret 1. januar 2024. Det sker som led i en ny omfattende strategiplan, der blandt andet skal tilpasse omkostninger til markedssituationen.

Hasselager er imidlertid ikke fremmed territorie for FLEXA, der allerede har værksted og produktudvikling på adressen.

“De sidste 6 måneder har vi arbejdet fokuseret på at optimere organisationen. Vi har igen sat raketfart på vores produktudvikling og går nu også benhårdt efter førstegangsforældrene med en ny babykollektion.

På vores nye hovedkontor samler vi alle funktioner under ét tag. På den måde kan vi alle koncentrere os om at gøre det, som vi gør bedst hos FLEXA; designe og sælge kvalitets børneinteriør og legetøj med fleksible løsninger, der får det til at gibbe i både store og små. 

Forandringsvinde blæser, og jeg ser frem til at tage hul på et nyt år i Hasselager,” uddyber Malene Gammelgaard Nielsen. 

Kæmpe flyttesalg: Ikonisk butik lukker i Aarhus
Foto: FLEXA

Hovedkontoret skal udover at samle alle afdelinger under ét tag også den understøtte den vækst, der allerede viser sig i kølvandet på en ny strategiplan for den jyske virksomhed.  

FLEXA oplyser desuden, at man har oprustet markant i salgsafdelingen med danske og internationale profiler, som i den kommende tid skal styrke forhandlernetværket i hele Nordeuropa.   

Del artikel

Andre læser også