ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flygt fra vintervejret: Ny rute fra Aarhus Airport tager dig til sol og varme

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Slud, sne, regn og kulde. Det danske vintervejr kan trække tænder ud – og derfor vælger mange  danskere at pakke deres sydfrugter for at få lidt D-vitamin til at komme igennem vinteren på.

Og nu er der altså godt nyt, hvis du længes efter alenlange sandstrande og temperaturer, der fortrænger alle vintertraumer.

Det Aarhusbaserede charterbureau, Århus Charter, åbner nemlig for vinterrejser til den populære vinterdestination fra 22. december 2021. Det skriver Aarhus Airport i en pressemeddelse.

”Gran Canaria er et af danskernes mest yndede vinterrejsemål, og vi er meget glade for, at Århus Charter nu også tilbyder rejser til den lune ø i Atlanterhavet.

Der er et varmt og mangeårigt samarbejde mellem Århus Charter og Aarhus Airport, og østjyderne har taget rigtigt godt imod, at de kan rejse til populære soldestinationer direkte fra deres lokale lufthavn”, siger Nicolai Krøyer, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Danskernes foretrukne ferieland

Spanien ligger i toppen på listen over danskernes foretrukne ferielande, og særligt de kanariske øer er populære, når vintermørket lægger sig over Danmark.

Århus Charter har allerede en stærk tilstedeværelse på Tenerife og glæder sig til at føje endnu en kanarisk ø til vinterkataloget.

”Gran Canaria er et stærkt kort i vores vintertilbud fra Aarhus Airport, og destinationen har længe været på vores ønskeliste. Vi har et klart fokus på både familier og voksne uden børn, som vil slippe for vinterkulden,” siger Henrik Jensen, som er bureauchef i Århus Charter.

Århus Charter byder både på lækre familiehoteller med masser af faciliteter og all-inclusive, samt hoteller der nærmest ligger i vandkanten.

Rejsebureauet har samlet deres udbud af hoteller centralt i Playa del Inglés og Maspalomas på den sydlige del af øen, hvor Maspalomas gigantiske sanddyner kendetegner landskabet, og på solsiden i danskerfavoritten, Puerto Rico.

Rejserne til Gran Canaria går i luften den 22. december og frem til den 13. april 2022.

Der er afgang fra Aarhus Airport kl. 7.10 og med en times tidsforskel, lander man på Gran Canaria allerede inden frokost kl. 11.40.

Flyvetiden er 5 timer og 30 minutter. Alle gæster, som rejser med Århus Charter, har gratis parkering i Aarhus Airport under hele ferien.

Del artikel

Andre læser også