ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flytter til det nye Sydhavnskvarter: Bedre REUSE med mere af det hele

Der venter nye rammer og nye muligheder, når REUSE flytter til det nye Sydhavnskvarter til sommer.

 

Til sommer flytter den gentænkte genbrugsstation REUSE fra Godsbanen til det nye Sydhavnskvarter.

”Det bliver så fedt! Vi får bedre faciliteter på en super attraktiv lokation. Flytningen giver os i det hele taget mulighed for at gentænke og opgradere alle de ting, som gør REUSE så godt i dag. Det vil sige flere arrangementer, mere vidensdeling og flere projekter om cirkulær økonomi – og selvfølgelig i helt nyindrettede omgivelser med mere atmosfære, mere grønt og flere gode, gratis genbrugsfund,” siger Peter Christensen, der er koordinator på REUSE.

 

Planlagt flytning

At REUSE skal flytte, har været en kendsgerning, siden stedet blev etableret som forsøg i 2015. Allerede dengang var det planlagt, at området på Godsbanen, hvor REUSE ligger nu, skal bygges til. I dag er REUSE en permanent genbrugsstation, men placeringen behøver ikke være permanent:

Flytter til det nye Sydhavnskvarter: Bedre REUSE med mere af det hele

”REUSE er i sin natur et dynamisk og bevægeligt sted, der er under konstant forandring og udvikling. Lige nu ser vi et fantastisk potentiale i det nye, gryende Sydhavnskvarter, der bliver byens primære vækstlagsmotor i de kommende år. Det er en fantastik placering for os, og vi forventer os meget af det miljø, vi bliver en del af,” siger Peter Christensen.

 

REUSE på pause i en måned

REUSE på Godsbanen lukker lågerne for sidste gang den 15. maj. Herefter flyttes telte og containere, og alt andet, der kan genbruges, til det nye sted. Det nye REUSE på Sydhavnen åbner den 15. juni.

 

I den mellemliggende måned er REUSE lukket, og det er ikke muligt hverken at aflevere eller at finde ting og sager på REUSE. Som altid kan ting afleveres til genbrug på genbrugsstationerne, hvor frivillige organisationer henter tingene og sælger dem på loppemarkeder.

 

Del artikel