Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Laudrup, Elkjær og Gravesen: Oplev fodboldlegender i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: MigogOdense
Foto: MigogOdense

Du kan snart glæde dig til en uforglemmelig hyldestaften af dansk landsholdsfodbold, når Musikhuset inviterer nogle af landets største fodboldlegender til et par timers snak om de store øjeblikke, kampene og sejrene, der gav gåsehud.

Det blive Danmarks mest kendte fodboldkommentator Flemming Toft, som vil styre slagets gang, når Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen, Sepp Piontek og landsholdets massør gennem 37 år, Allan Poulsen, kommer ind og fortæller om fire årtier med det danske fodboldlandshold.

Røverhistorier du aldrig har hørt før

Historien om det danske fodboldlandshold er også historien om en fantastisk udvikling fra de glade amatørdage i 1970’erne, over Danish Dynamite under Sepp Piontek, det vanvittige Europamesterskab i 1992 og tre slutrunder efter årtusindskiftet frem til EM-slutrunden i 2021 og de elektriske og historiske 3 hjemmekampe i Parken.

Samtidig vil hovedpersonerne åbne deres personlige landsholdsskattekammer og tage publikum med behind the scenes i omklædningsrummet og i træningslejrene samt dele ud af anekdoter og røverhistorier, som aldrig har været fortalt.

Glæd dig til en hyldestaften i rødt og hvidt.

Hvad: Foredrag med nogle af tidens største fodboldstjerner
Hvor: Musikhuset Aarhus
Hvornår:
29. november  kl. 19.00-22.00

Få fat i en billet her.

Del artikel

Andre læser også