ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt fødselsdagstilbud: Suppe i surdejsbrødskål til 60 kroner

Af Freja Dumont
Foto: The Bowl Company
Foto: The Bowl Company

Januar indbyder til dyner, stearinlys og dampende varm suppe eller simrende gryderetter.

Hos ’The Bowl Company’ har de det seneste år forsynet aarhusianerne med velsmagende supper og gryderetter, som serveres i hjemmebagte udhulede ”skåle” af enten surdej eller fuldkorn.

I morgen, torsdag den 13. januar, kan stedet fejre 1-års fødselsdag – og i den forbindelse giver de 30 procent på alle deres suppebowls til MigogAarhus’ læsere.

Du skal blot nævne MigogAarhus, når du ringer ind for at bestille eller besøger The Bowl Company.

Vi prøvede stedets ‘Soup of the month’: En oste/porre suppe lavet på de to indehaveres mors hemmelige opskrift. Og hold nu op en lækker, cremet omgang. Den skal altså bare smages!

Derudover byder menukortet på en autentisk chili con carne, en ungarsk gullasch-suppe med rig smag af paprika og sidst men ikke mindst en vegetarisk broccoli/cheddarsuppe.

Et godt – men udfordrende – år

For de to tyske brødre Paul og Kasimir Britzke, der står bag The Bowl Company, har det seneste år budt på både op- og nedture.

”Vi havde ikke forventet, at vinterens lockdown ville vare så længe, som den gjorde. Men det gjorde til gengæld, at vi fik godt gang i take away-delen, som kører rigtigt godt nu.

Sommeren var selvfølgelig lidt mere stille, eftersom suppe ikke rigtig hører sig den årstid til. Her forsøgte vi os i stedet med egg-benedict morgensmadsbowls, hvilket også blev en succes.

Alt i alt er vi bare rigtig glade for, at aarhusianerne har taget så godt imod vores produkt – selv i tider med lockdown,” siger Paul

Hvad? The Bowl Company
Hvor? Frederiks Allé 110

Del artikel