Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I Biebers fodspor: Kim Kardashian spottet i aarhusiansk tøjmærke

Af Freja Dumont
Foto: Kim Kardashian Instagram
Foto: Kim Kardashian Instagram

Det er ikke helt ligegyldigt for tøjvirksomheder, når verdensstjerner som Justin Bieber og Louis Hamilton vælger at iføre sig deres tøj.

Netop den bedrift kan det aarhusianske mærke ‘Rains’ krydse af. Og nu kan virksomheden altså tilføje endnu en superstjerne til listen over indflydelsesrige personligheder, der har flashet tøjet for 100 millioner af følgere på Instagram.

Kim Kardashian, som blandt andet er kendt fra realityshowet Keeping up with the Kardashians og The Kardashians, har nemlig for nyligt postet billeder og video fra sin ferie i Kyoto, Japan, hvor hun er iført en lang, blå Rains-frakke af modellen AW23.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Kim Kardashian (@kimkardashian)

Uvurderlig reklame-værdi

Relaity-dronningen har intet mindre end 353 millioner følgere på det sociale medie, og i skrivende stund har billedet, hvor hun har den blå Rains-frakke på, fået over to millioner ‘likes’.

Rains har også delt billedet af den fashionable kendis på deres egen Instagram. Her er tonen i kommentarsporet dog en smule mere negativ, da realitystjernen øjensynlig ikke er alles kop te.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Rains (@rains)

En bruger på Instagram kommenterer bl.a. til billedet “Nu vil jeg ikke gå med mærket mere, tak” mens en anden skriver “Forkert retning, gutter! Forkert retning” Integritet er alt”

De negative kommentarer kan dog nok ikke måle sig med reklameværdien i, at en af verdens mest kendte kvinder og influencere går i Rains jakken, som er blevet eksponeret for Kardashians’ 353 millioner Instagram-følgere.

Del artikel

Andre læser også