Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første butik i Jylland: Nu åbner Mango i Aarhus

Af Freja Dumont

Nu kan du snart shoppe et af Europas førende fashionbrands i Bruuns Galleri.

Mango åbner nemlig sin første butik i Jylland torsdag den 6. juni , og her kan du shoppe lækre varer i butikken, som har et salgsareal på 600 m2.

Det skriver Bruuns Galleri i en pressemeddelelse.

“Vi er meget stolte over, at et stærkt og internationalt brand som Mango har valgt Bruuns Galleri til deres tredje butiksåbning i Danmark.

Bruuns Galleri besøges af næsten 11 millioner gæster årligt og har en stærk tilstedeværelse blandt den yngre målgruppe, kvinder i alderen 17-39 år.

Mango supplerer vores sortiment af mode, og både vi og vores besøgende ser frem til deres åbning”, siger Claus Brændgaard, Regional Center Manager i Bruuns Galleri i pressemeddelelsen.

Moderne, arkitektonisk butik

Den nye butik fører eksklusivt Woman-linjen og har New Med-butikskonceptet, der er inspireret af Middelhavet og kendetegnet ved brandets ånd og frisind.

Bæredygtighed og arkitektonisk integration er nøgleord i det nye design, og derfor har de nye butikker elementer som miljøvenlig belysning, opvarmning og ventilation samt et design, der inkorporerer bæredygtige materialer som f.eks. naturmaling.

Mango åbnede deres butik i Field’s i februar 2023 og har yderligere en butik i centrum af København.

Med åbningen i Bruuns Galleri vil Mango være til stede i tre af Steens & Strøms shoppingcentre i Skandinavien; Bruuns Galleri i Aarhus, Field’s i København og Emporia i Malmø.

Steen & Strøm er en del af Klépierre-gruppen, som administrerer shoppingcentre i hele Europa og er majoritetsejer med en andel på 56,1%. Det Hollandske pensionsselskab APG er minoritetsejer med en andel på 43,9 procent.

Klépierre er Europas førende adminstrator af shoppingcentre og kombinerer kompetencer inden for ejendomsudvikling og kapitalforvaltning for at tiltrække både lokale aktører og internationale detailhandlere, såsom Mango.

Del artikel

Andre læser også