ANNONCE
Fokus på økologi og bæredygtighed: Comwell Aarhus inviterer til økologiske høstdage
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fokus på økologi og bæredygtighed: Comwell Aarhus inviterer til økologiske høstdage

Comwell Aarhus fejrer, at naturen har kvitteret for det gode sommervejr med en overflod af lækre råvarer, og at høsten er kommet i hus. Ligesom sidste år sætter den danske hotelkæde fokus på økologi og bæredygtighed, når de inviterer til Høstdage på alle deres danske hoteller lørdag den 1. og søndag den 2. september 2018.

 

Comwell Høstdage er et vindue ind til vores spisekammer, hvor Comwells køkkenchefer disker op med det bedste, årstiden har at byde på. Her får gæsterne mulighed for at smage nye toner, der har været fæstet til jorden, blevet farvet af solen og dyrket med omsorg for vores miljø.

 

Tag en bid af Danmark

Comwell Aarhus fejrer høsten og byder i den anledning på en særlig 3-retters aftenmenu lørdag den 1. og søndag den 2. september kl. 18:00.

 

Menuen indtages på Restaurant V og består af:


Forret

Urtehave – grøntsager, hjemmelavet rygeost, maltjord og karse

Hovedret
Økologiske limousineungkvæg – gulerødder, sommerløg, kartoffel, skysauce og brøndkarse

Dessert
Økologisk sødt – moussekage med is, marengs og bær

 

Økologien fejres over hele landet

Økologisk Landsforening afholder Høstmarked i samme weekend over hele landet. Her kan man besøge økologiske landbrug og få ny viden med dig hjem. Start eventuel med et besøg på en nærliggende gård og afslut med en 3-retters middag på Comwell. Det er en god anledning til at dykke ned i den økologiske succes herhjemme og for alvor lade sanserne råde.

 

Rejsen er først lige begyndt

Sidste år modtog Comwell Årets Økopris 2017 for deres store arbejde med bæredygtighed og for Det Økologiske Spisemærke i bronze. På blot fire måneder voksede koncernens økologiprocent fra 5% til 50%.

Fokus på økologi og bæredygtighed: Comwell Aarhus inviterer til økologiske høstdage

For Comwell er bæredygtighed et vigtigt omdrejningspunkt i forretningen. Hotelkæden tænker bæredygtighed på tværs af alle deres hoteller og områder. Det gør de, fordi de ønsker at blive en bedre udgave af dem selv. Deres omstilling er sat i gang, men rejsen er lang, og de er først lige begyndt.

 

Hvad: Comwell Høstdage bestående af en 3-retters menu
Hvor: Comwell Aarhus
Hvornår: Lørdag den 1. september + søndag den 2. september 2018
Tidspunkt: Kl. 18:00

Pris: 295 kr.

Bordreservation: +45 8672 8000

 

Yderligere information: www.comwell.dk/hoestdage

 

Del artikel