Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genopstod fra konkurs: Nu valfarter folk til den legendariske restaurant

Af Freja Dumont

Det er nu en uge siden, at legendariske Restaurant Kohalen blev reddet på målstregen fra den konkurs, de stod overfor tidligere på måneden.

Parret der forpagter Kohalen, Jes og Rita Laustsen, fik nemlig en økonomisk håndsrækning fra pengestærke folk, der gjorde, at restauranten i dag er reddet fra konkursen.

Siden den legendariske frokostrestaurant genåbnede onsdag formiddag er den da også atter blevet fyldt med glade gæster. Og hele ugen har der været fuldt booket.

“Kohalen er som et barn for os”

Ejer af Kohalen, Rita Laustsen, udtaler til MigogAarhus, at ægtemanden og hende selv har været meget overvældede over alle de positive tilkendegivelser, de har fået i forbindelse med genåbningen.

”Restauranten er jo som et barn for os. Så vi er naturligvis lykkelige over, at vi har fået muligheden for at drive den videre.

Folk har bare været så positive, og det strømmer ind med opkald, online bookinger samt folk, der kommer herned fysisk for at bestille et bord.

Der er kommet gæster fra hele landet, og vi har den seneste uge også set en masse nye ansigter på restauranten,” siger Rita Laustsen.

Du kan selv booke bord på den legendariske restaurant på Jægergårdsgade 164A lige her.

Prøv eksempelvis stedets bøfsandwich, som så sent som i 2018 blev kåret til ‘Danmarks Bedste’ af De Brune Riddere.

Del artikel

Andre læser også