Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu sker det: Folkene bag Osteria 98 åbner nyt sted i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
David Milberg (tv) og Theis Erben (th).
David Milberg (tv) og Theis Erben (th).

Siden åbningen i sommer har der været rygende travlt på Nørre Allés prisvenlige italienske spisested Osteria 98, og nu kaster succesen en lille ny af sig.

I eftermiddag slår Bodega 66 nemlig dørene op lidt længere nede ad vejen.

Ligesom med Osteria 98 er det David Milberg og Theis Erben, der har fået idéen til Bodega 66 og siden ført den ud i livet.

MigogAarhus lagde vejen forbi Nørre Allés nye bar for at høre mere om tankerne bag stedet.

Mere end bare et venteværelse

“Der er to grunde til, at vi har valgt at åbne det her sted,” siger David Milberg og fortsætter:

Den ene er, at mange går forgæves på Osteria 98, og så plejer vi at sende dem ned i Vestergade, mens de venter på at få et bord. Derfor synes vi, det var oplagt selv at åbne en bar tæt på, så folk kan komme her og få vente-vin, en god øl eller cocktail til billige priser.

Den anden grund er, at vi synes, der mangler en god bar i Aarhus, hvor man kan sidde og snakke sammen stille og roligt i forskellige miljøer og få en god øl, et glas vin eller en cocktail.”

David Milberg, der også er manden bag DavidBreadHead-bagerierne i Ny Munkegade og J. M. Mørks Gade, understreger i samme ombæring, at Bodega 66 bliver mere end bare et venteværelse til Osteria 98:

“Det skal stå selvstændigt, for det er en selvstændig bar. Men den ligger heldigvis tæt på Osteria, så vi kommer forhåbentlig til at drage fordel af synergien mellem de to steder.”

Gode råvarer til lave priser

Bodega 66 bliver kort sagt en hyggelig bar med afslappet stemning, hvor man kan slukke tørsten og få stillet den lille sult – uden at det skal koste en formue.

På kortet vil du bl.a. finde naturvine fra Volatil, Høtoft og Niche Vine, hvor langt de fleste kommer til at koste 79 kroner pr. glas.

Øllene – bl.a. Bajeur og Solstrejf fra Depanneur på fad – vil også være i den billige ende, ligesom stedets cocktails, der ifølge David Milberg bliver simple, men gode.

Har du lyst til at snacke, imens du drikker, bliver der bestemt også mulighed for det.

“Vi tilbyder gode oste, håndskåret pølse, chips samt mandler og oliven. Ligesom på Osteria 98 er det gode råvarer og lave priser, så alle kan være med,” fastslår David Milberg.

Bodega 66 er åben alle andre dage end tirsdag og onsdag.

Hvad: Bodega 66 åbner i midtbyen
Hvor: Nørre Allé 66, 8000 Aarhus C
Hvornår: Torsdag 11. april kl. 16.00

Læs mere om den nye bar lige her

Del artikel

Andre læser også