Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Madklubben vil revolutionere buffetrestauranten: Nu kommer FOOD CLUB til Aarhus

Med masser af skønne grøntsager, økologi og råvarer i sæson vil FOOD CLUB revolutionere buffetrestaurant-scenen. Til maj åbner Madklubbens nye spisekoncept i Aarhus.

 

På godt et år har FOOD CLUB taget københavnerne med storm og givet mere end 70.000 gæster en helt ny form for buffetoplevelse. I midten af maj åbner Madklubbens nye spisekoncept i Aarhus – nærmere bestemt i det gamle missionshus på Klosterport 6.

 

“Med FOOD CLUB vil vi revolutionere det danske tagselvbord-landskab og vise, at en buffet sagtens kan være centrum for en kvalitetsmiddag med råvarer af topkvalitet i hyggelige omgivelser. På FOOD CLUB er det kvalitet og ikke kvantitet, der vægter højest, ” siger Anders Aagaard, ejer af FOOD CLUB og Madklubben.

Gæsterne på FOOD CLUB i Aarhus vil blive mødt af en farvestrålende buffet med masser af sprøde salater, smagfulde grøntsagsretter, veltilberedt kød, frisk fisk,  en isbar med økologisk softice fra Hansens Is, kaffe fra Sigfreds og the fra Perchs.

 

Gæsterne har været med til at skabe FOOD CLUB

Konceptet FOOD CLUB udsprang i sin tid af en dialog med Madklubbens gæster, som ønskede sig en restaurant med buffet-konceptets fleksibilitet, hvor der er noget til hele familien, kødelskeren og grøntsagelskeren.

“Buffet er jo et vildt fedt og hyggeligt koncept. Der er mulighed for at smage alle retterne på menukortet, så hverken kræsenpinden, kødelskeren eller veganeren går sulten hjem. Og når drikkevarer også er inkluderet i den faste pris, skal man heller ikke sidde og bekymre sig om, at regningen løber løbsk,”forklarer Anders Aagaard.

Retterne på FOOD CLUBs buffet bliver løbende skiftet ud efter sæsonens råvarer, og drikkevarer er inkluderet i prisen. Det eneste gæsterne skal tage stilling til er, hvor lang tid de vil have deres bord.

 

Mandag til torsdag spiser og drikker man dét, man vil i 1,5 time for 275 kr. – fredag og lørdag for 325 kr. Herfra betaler man blot en 50’er ekstra for hver halve time, man ønsker at forlænge. Børn under 12 år spiser med for 100 kr., mens børn fra nul til seks år spiser ganske gratis.

 

Fakta:

 

Det bør du vide om FOOD CLUB

Med FOOD CLUB vil Madklubben bidrage med en helt ny og spændende spiseoplevelse, som kommer til at gøre den aarhusianske madscene endnu mere sprudlende, end den er i forvejen. I det næsten 100 år gamle missionshus ved Klosterport 6 skaber vi et rum, der får dig til at spærre øjnene op fra det sekund, du træder ind i det. Vi vil lave buffet-restauranten, som vi mener, den bør se ud i 2019.

 

FOOD CLUB elsker grøntsager

På Food Club knuselsker vi grøntsager. Vi mener de fortjener så meget respekt og kærlighed. Det giver vores kokke dem, og de forvandler hver dag årstidens skønne grøntsager til salater og plantebaserede retter, man bare må smage.

 

FOOD CLUB elsker studerende

Vil man have den perfekte ramme for en aften med vennerne, så står FOOD CLUB klar med åbne arme. Her er nemlig ingen regning, der løber løbsk, da du på forhånd ved, hvor meget du skal betale. Fra mandag til torsdag koster det 275 kr. mens fredag og lørdag koster 325 kr. For det får du 1,5 time med al den mad, vin, øl, limonade og sodavand, man har lyst til. Vil du fortsætte festen, så koster en halv time ekstra blot 50 kr. pr. person.

 

FOOD CLUB elsker børnefamilier

På FOOD CLUB spiser børn under 6 år gratis, mens børn under 12 år spiser med for kun 100 kr. Vi synes at børnefamilierne fortjener et lækkert sted, hvor de kan spise og slappe af sammen i stedet for at skulle stresse over madlavningen. Og hov. Fik vi nævnt, at der er økologisk softice fra Hansens Is til dessert? Selvfølgelig også til de voksne 🙂

 

FOOD CLUB elsker IKKE madspild

Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for at have så lille et madspild som overhovedet muligt. Vi samarbejder blandt andet med To Good Too Go. Det betyder, at man hver dag efter 21:00 kan fylde en boks med lækker mad fra buffeten for kun 49 kr., så maden fra vores buffet ender i folks maver i stedet for i skraldespanden. Skulle der være mad til overs sidst på aftenen, har vi en aftale med Kirkens Korshærs lokale herberg, som dagligt henter maden, så den kan skabe glæde hos deres gæster.