ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Food Walk går LIVE med virtuel julefrokost

Er årets julefrokost blevet aflyst, så er her en unik mulighed for virksomheder og grupper for at samle alle medarbejdere og venner hver for sig og være fælles om en virtuel Food Walk i smagsløgenes tegn.

 

Alle sanser tages i brug på den virtuelle julefrokost eller firmafest, hvor synsindtryk og fortællinger fra Food Walks professionelle vært fortæller om byens gastronomiske seværdigheder. Oplevelsen online krydres med spændende offline smagsoplevelser med mad og drikke fra de lokale restauranter og producenter i Århus, som kan nydes på arbejdspladsen eller privat hos medarbejderne via Zoom.

 

Både virksomheder, turister og lokale har siden begyndelsen i 2013 taget Food Walk til sig – nu udvider de deres oplevelsesunivers virtuelt med Food Walk Live og fokuserer indledningsvist hovedsagelig på arrangementer i og omkring Århus.

 

Food Walk Live 

Vi har gjort Food Walk til en virtuel og corona-sikker oplevelse! Hvis din virksomhed har valgt at droppe årets julefrokost eller firmafest, men du stadig gerne vil glæde dine medarbejdere med en velfortjent oplevelse, de sent vil glemme, har Food Walk i år skabt Food Walk Live. En virtuel firmafest med mulighed for, at alle medarbejdere kan deltage samtidig – sammen og hver for sig online.

 

Food Walk Live tilbyder en oplevelse, som består af:

 

– en kasse til hver gruppe, der leveres på arbejdspladsen lige før arrangementet afholdes. De indeholder 4-8 små retter mad og drikkevarer til hver person. Food Walk Live samarbejder med mange lokale restauranter, og du får derfor mulighed for at få lækre smagsgsoplevelser fra en palette af forskellige restauranter. Kasserne pakkes til grupper bestående af 5-10 personer. Det vil også være muligt at få leveret kasserne til medarbejdernes hjemmeadresser mod ekstra betaling.

 

– En tidsplan for afhentning af kasserne på arbejdspladsen for at undgå at samle for mange mennesker på ét sted.

 

– En virtuel guidet Food Walk, hvor du og dine dine medarbejdere kan følge med live og opleve de steder/restauranter, som vi har sammensat til jeres Food Walk Live online via ZOOM. Her vil jeres virtuelle værter tage jer med rundt på restauranter og ud til producenter og fortælle om den mad eller drikke, I får serveret, og hvordan den er blevet til. Det vil også være muligt for deltagerne at stille spørgsmål undervejs.

 

Med Food Walk Live ønsker man at skabe så meget tryghed for jer og jeres medarbejdere omkring dette arrangement som muligt, så I kan afholde det for grupper på 5-10 personer hver. De små grupper deltager virtuelt på samme tid, isolerede steder på arbejdspladsen eller hjemme hos medarbejderne for at undgå utryghed og smittespredning af Covid-19.

 

Food Walk går LIVE med virtuel julefrokost

 

Har man specielle ønsker til en unik Food Walk Live i Århus kontaktes info@foodwalk.dk. Food Walk skaber alt lige fra fingre-i-dejen oplevelser til mere tilbagelænede, kulinariske byvandringer on- og off-line, hvor man smager sig igennem byens restauranter og vinbarer.

 

Website:

 

 

 

Del artikel