Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For første gang: Social Foodies har ny fastelavnsbolle på hylderne

Af Freja Dumont

Fastelavn står (ikke helt…) for døren. Det gør fastelavnsbollerne til gengæld!

Og hvad end du synes, det er for tidligt eller ej, så er fastelavnsbolle-bølgen allerede godt i gang med at rulle ind over Aarhus.

Lagkagehuset var de første til at lancere deres fastelavnsboller i starten af måneden, mens steder som Emma Emma og DavidBreadHead har fulgt trop, og nu også er klar med deres bud på årets fastelavnsboller.

Nu melder endnu en spiller i fastelavnsbolle-ræset sig på banen med en lille lækker hindbær og flødeskumssag.

Social Foodies i Aarhus har nemlig, for første gang, en fastelavnsbolle med flødeskum i montren. Den skulle vi naturligvis smage.

‘Less is more’

Der er en grund til, at en klassiker bliver en klassiker. Og det må man sige, at fastelavnsbollen med hindbærflødeskum er gået hen og blevet.

Social Foodies’ fastelavnsbolle består af to luftige, svampede gærboller smurt med hindbærmarmelade og fyldt med flødeskum blandet med friske hindbær og ægte vanilje. Til sidst er fastelavnsbollen drysset med flormelis på toppen.

Fastelavnsbollen her giver sig ikke ud for at være noget, den ikke er. Den søde smag fra de friske hindbær sammen med den rige smag af vanilje er intet mindre end lækker.

Og så har bollen den perfekte størrelse, så den aldrig når at blive kvalm (som nogle af de store basser ærligt godt kan blive)

Læg selv vejen forbi Social Foodies på M.P. Bruuns Gade for at smage.

Butikken holder åbent søndag til torsdag kl. 11 til 18 og fredag og lørdag kl. 11 til 19.

Har du mistet overblikket over byens fastelavnsboller, så skal du blot klikke her, hvor vi har samlet ALT du skal vide om årets vidundere.

Del artikel

Andre læser også