Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For første gang: Tre Michelin-restauranter slår sig sammen i Aarhus

Af Freja Dumont

For første gang er det nu muligt at få en tre-stjernet Michelin oplevelse i Aarhus. Det sker når de tre aarhusianske Michelin restauranter Domestic, Substans og Gastromé går i køkkenet sammen for at skabe en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Medejer af Gastromé Søren Jakobsen glæder sig til samarbejdet. 

”Vi har alle tre restauranter fulgtes ad i de seneste 7-8 år, og har undervejs haft et rigtig godt samarbejde. Vi har alle samme tilgang til, hvad der kendetegner en god restaurant og et godt miljø, så der er udsigt til en voldsom god aften,” siger Søren Jakobsen. 

Det er Gastromé, der lægger lokaler til, og eventet løber af stablen torsdag den 16. november kl. 18.30.

6 serveringer fra hver restaurant

Gæsterne vil i løbet af aftenen blive forkælet med 18 serveringer, seks serveringer fra hver restaurant, dertil bobler og vinmenu.

”De 18 retter er fordelt på den måde, at hver restaurant laver sine særlige signatur retter. Gæsterne får dermed det absolut bedste fra hver restaurant, og vi sørger for at få serveringerne til at harmonere med hinanden,” påpeger Søren Jakobsen.

Restaurant Domestic er repræsenteret ved kok og ejer Christoffer Norton. Hos Domestic er man særligt kendt for at lægge stor vægt på at lave enkle anretninger af råvarer fra lokalområdet, som er udvalgt med tanke for dyrevelfærd og bæredygtighed.

Menukortet er derfor bygget op omkring nordiske råvarer med fokus på lokale landmænd og grossister med produkter i høj kvalitet.

René Mammen er køkkenchef og ejer af Substans, der til dagligt ligger på Aarhus Ø. Substans er kendt for, at de ikke er bundet af dogmer, men er drevet af en grundlæggende respekt for lokale, årstidsbestemte råvarer og godt solidt køkkenhåndværk.

På hjemmebanen hos Gastromé deltager Søren Jakobsen sammen med køkkenchef og medejer William Jørgensen. Gastronomien på Gastromé er klassisk med dyb inspiration fra det nordiske køkken og franske traditioner tilført sæsonernes lokale råvarer fra bl.a. Gastromés eget mini-landbrug ’The Garden’.

Hvad: De aarhusianske Michelin restauranter Domestic, Substans og Gastromé går sammen i køkkenet. 18 retter – seks fra hver restaurant 
Hvor: Gastromé, Grenåvej 127, 8240 Risskov
Hvor meget: 3.500 kr. inkl. 18 retter, bobler og vinmenu 
Hvornår: Torsdag d. 16. november

Under og efter menuen er der live jazzmusik, og der serveres en vinmenu, der passer til de 18 serveringer.

Booking sker via mail: restaurant@gastrome.dk eller telefon 28 78 16 17

Del artikel

Andre læser også