ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forbered dit pizzahjerte: Nu genåbner det populære lyserøde pizzeria med takeaway

Af Freja Dumont

I starten af februar kunne vi glædeligt berette om, at det populære lyserøde pizzakoncept Frankies snart er klar til at udvide med deres restaurant nummer to i Aarhus – som tilmed kommer have det vildeste karaoke-room i kælderen!

Men mens vi venter på, at universet i skrigende pink åbner op igen – nu både på Jægergårdsgade og Mejlgade – så kan du faktisk forkæle dit pizzahjerte med crust dip og pizzaer som Notourious P.I.G, Steak & Bearnaise og Honolulu allerede i dag!

For fra i dag, torsdag den 25. april, tænder Frankies i Mejlgade nemlig op i pizzaovnen igen, så du kan få din yndlingspizza i de lyserøde pizzabakker som takeaway.

Forbered dit pizzahjerte: Nu genåbner det populære lyserøde pizzeria med takeaway
Foto: Frankies PR

Pizzaer med X-Factor

Med Frankies er målet at skabe et helt nyt take på pizzaoplevelsen – og der er brugt hundredvis af timer på at udvikle hver enkelt pizza, der har fundet vej til kortet.

“I stedet for at have 50 forskellige pizzaer, så har vi 14.

For at komme på menukortet hos Frankies, så skal pizzaerne leve op til nogle strenge krav. Lidt som hvis man skal videre til liveshows i X Factor.

Råvarerne skal være de bedste, sammensætningerne skal fungere, og så må pizzaen gerne have et lækkert lille twist. Noget X Factor, om man vil.

“Det er nok kun to procent af de hundredevis af pizzaer, vi har testet, som er på kortet i dag. De er til gengæld også ekstremt gode,”

Sådan udtalte en af mændene bag Frankies, Lars Bertelsen, sig  i vores artikel om den nye Frankies på Jægergårdsgade.

Du kan både bestille Frankies pizzaer til levering eller lave en selvhenter i butikken på Mejlgade – så der er altså ingen undskyldninger for, hvorfor denne lillefredag ikke skal fejres med en omgang pink pizza fra Frankies. Se deres menukort her.

Hvad: Frankies Pizza nu som takeaway
Hvor: Mejlgade 45
Hvornår: Fra torsdag den 25. februar

Del artikel