Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordelen ved at have en lokal fysioterapeut

Af Annoncør

Nogle skader heler bedst gennem et forløb med en fysioterapeut. Det kan dog ende med meget transporttid, hvis man henvises til én, der ligger langt væk. Det kan derfor betale sig at finde én, der er tæt på. 

Kortere transporttider

Bor du i en storby som Aarhus, kan det betale sig at undersøge hvilke fysioterapeuter i Aarhus, der har tilgængelige tider, så du kan få behandling af en fysioterapeut tæt på dig. Den største fordel er, at du dermed skal bruge mindre tid på at komme til din konsultation, fordi din behandler kun er en kort køretur væk, selv når du bor i en større by. 

En anden fordel er også, at en lokal fysioterapeut har bedre kontakt med andre kommunale helbredstilbud, og du kan derfor bedre blive henvist til andre steder, hvis behovet skulle være der. Dermed får man et mindre besværligt forløb, fordi ens løsninger er inden for rækkevidde.

De kender dig og de udfordringer, du kommer med

En lokal fysioterapeut kan også være en mere personlig kontakt. Ikke i den forstand at I bliver bedste venner, men mere fordi I måske har mere at snakke om, hvis I kommer fra det samme område. Måske hepper I på de samme fodboldklubber eller besøger de samme restauranter, og I kan dermed lettere falde i snak, så du får en behaglig konsultation.

Hvis du har en lokal behandler vil dit forløb også blive bedre, da fysioterapeuten måske vil få lettere ved at huske dig og dine personlige udfordringer. På denne måde kan forløbet blive sammensæt, så det møder de behov, du måtte have.

De kan lettere give dig den rette hjælp

Sidste fordel ved en lokal fysioterapeut er, som tidligere nævnt, at vedkommende bedre kan guide dig videre lokalt. Som allerede nævnt vil en lokal behandler forstå netværket af sundhedstilbud i dit lokalområde, men udover det vil en lokal fysioterapeut også kende de behandlere og tilbud, du måske skal opsøge længere i forløbet. Så kan du få navnet på ikke bare den næste institution, du skal opsøge, men også på den behandler, som bedst kan hjælpe dig.

Det vil altid være nemmest at løse ens sundhedsproblemer med lokale tilbud, og det gælder også, når du skal søge hjælp hos en fysioterapeut. Så prøv at finde en lokal behandler, det vil gøre det langt nemmere for dig i forhold til transport, og du vil ofte få den bedst mulige hjælp og oplevelse.

Del artikel

Andre læser også