Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordelene ved at slå dig ned med din familie udenfor byen

Af Annoncør

Du har måske boet i Aarhus i mange år og elsket alt det liv der er i byen og de forskellige ting, der altid er at lave. Men hvis du skal til at stifte familie, behøver det nødvendigvis ikke at være i en storby som Århus. For selvom det er skønt at bo her, kan der være flere faktorer, der vil komme til at begrænse dig og din familie. Derfor har vi her lavet et overblik over nogle af de fordele, der er ved at bosætte sig uden for byen, når I som familie skal slå jer ned. 

Få flere kvadratmeter for pengene 

En mindre lejlighed midt inde i Aarhus virker måske tilstrækkelig mens børnene er små, men som de bliver ældre, kan der hurtigt blive behov for noget mere plads til hele familien. Dette er der mulighed for, hvis man vælger at bosætte sig udenfor storbyen. Her er kvadratmeterpriserne nemlig langt billigere, og der vil derfor være mulighed for et større køkken alrum, hvor hele familien kan samles og være sammen i fællesskab. På samme måde bliver det måske muligt, at hvert barn får deres eget værelse, og at der ovenikøbet er plads til et kontor. Derudover kan I også få et bryggers, så dagligdagen bliver det nemmere, i forhold til vasketøj og beskidte støvler. 

Kom mere ud i naturen

Hvis I vælger at bosætte jer udenfor byen, vil I først og fremmest få en have, hvor børnene kan lege, udfolde deres kreativitet og få jord under neglene. Det er en fantastisk mulighed, når man kan sende børnene ud i haven, og brænde krudt af, uden at skulle bekymre sig om dem. Derudover kan I også tage på søndagsture i skoven og bruge sommeren på stranden.

Hvis et liv udenfor byen lyder som noget for jer, så læs mere om lejeboliger i Vonsild, som er beliggende i Kolding. Her opføres nye lejeboliger i flere forskellige størrelser, så det er nemt at finde noget, der passer lige præcis til jeres familie. Der er sørget for et større fællesskab her, hvor der interageres med naboerne i fælleshuset og børnene kan lege med hinanden på naturlegepladsen.

Der er altså rigtig gode muligheder for at få de perfekte rammer omkring sig, så I som familie kan leve bedst muligt.

Del artikel

Andre læser også