Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl dig selv: Magasin fejrer Singles Day med massevis af tilbud

Glæd dig til den 9. til 11. november, hvor Magasin i Aarhus fejrer Singles Day og fylder forretningen med masser af forkælelse og gode tilbud.

 

Har du brug for selvforkælelse? Så kan du godt glæde dig til den 9.-11. november, hvor Magasin inviterer til et brag af en weekend i anledning af den internationale mærkedag Singles Day. Her vil Magasin sætte fokus på forkælelse og fylde forretningen med gode tilbud.

Hvis man har brug for en rigtig god undskyldning for at forkæle sig selv, så er det helt oplagt at kigge forbi Magasin til Singles Day, hvor man eksempelvis kan forkæle sig selv med et nyt outfit eller en lækker skønhedsbehandling, fortæller Suzan Papuga, forretningschef i Magasin Aarhus.

 

Hele weekenden kan alle besøgende forkæle sig selv med luksuriøse skønhedsbehandlinger, duftkonsultationer eller en tid hos Magasins personlige shopper. Der vil også være mulighed for at nyde lækre desserter, et godt glas vin eller kvalitetskaffe. Derudover vil der være 20 procent på blandt andet bolig, beauty, lingeri og meget mere.

 

Singles Day så for første gang dagens lys på Nanjing Universitet i Kina i 1993. I starten var det unge mænd, der fejrede singlelivet, men dagen spredte sig hurtigt til resten af samfundet. I dag er Singles Day en international mærkedag, hvor butikker verden over bugner af gode tilbud.

 

Tilbud i forbindelse med Singles Day kan også forhandles online alle dage på www.magasin.dk.