Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl dine ansatte med de helt rigtige goder

Af Annoncør

Når man driver virksomhed og begynder at have ansatte, så er det vigtigt, at man husker at sætte pris på det gode arbejde og ikke mindst husker at vise de ansatte, at man værdsætter dem. Har du brug for gode råd til hvordan du kan gøre det lidt federe for dine ansatte at møde ind hver dag, så læs med her.

Mange fordele ved egen kaffe på kontoret

Måske du længe har gået og overvejet, hvordan du kan vise dine ansatte, at de er mega gode for virksomheden og dig, men bare ikke har kunne komme i tanker om, hvordan du har kunne vise dem det og så samtidig har kunne få det til at give mening i forhold til de skattemæssige fordele osv. Men her er løsningen måske – få fat i en kaffemaskine til kontoret.

Det er altid bedst at give gaver og lignende, når det samtidig er noget, der vil give mening for dig selv og med en kaffemaskine til kontor kan du få mange fordele, der vil give mening for dig med i købet. Vi dykker kort ned i de fordele, du helt sikkert får at mærke.

Undgå at de ansatte går afsted i pauserne

Først og fremmest vil du med en kaffemaskine til virksomhed sikre dig at dine ansatte ikke begynder at lufte sig i de Århusianske gader, for at finde en café, der kan sælge dem en kaffe. Selv om at de gør dette i deres pause, hvor det egentlig ikke gør dig så meget, at de lufter sig, så er det hurtigt med til at hele dit hold går i den asociale retning. Kaffemaskinen i huset vil altså sikre dig flere stunder med dine ansatte rundt om frokostbordet med kaffe ved hånden.

Klar deadlines uden at skulle nøjes med lunken kaffe

Udover det sociale, så er det samtidig også værd at tage med, at du selv kan sikre at der hver dag er god kaffe klar. Det kan lette en masse hvis man f.eks. er under tidspres pga. deadlines, men du skal heller ikke gå på kompromis med at skulle slubre i en lunken kaffe, fordi kanden har stået åben fra morgenstunden. 

Træk denne gode fra i dit regnskab

Slutteligt er det også for rigtig mange kaffeelskere en stor ting, der giver mere lyst til at møde ind på arbejdet, hvis der er god kaffe i sigte hver dag. Og så skal man jo ikke glemme, at du kan trække lidt af det hele fra i dit regnskab og dine ansatte behøver ikke at spendere en masse penge på at hente dyr cafékaffe i pauserne. 

Del artikel

Andre læser også