ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkælelse på morgenbordet: Få restaurant-brunch som takeaway i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Juliette.
Foto: Juliette.

Vi er mange, der savner at gå på restaurant og nyde god mad i hyggelige omgivelser.

Men er du også en af dem, der savner at gå ud og nyde et stort brunchbord, hvor der ikke er sparet på noget, og hvor man kan sidde i timevis og hyggesnakke over måltidet?

Faktisk behøver du ikke vente helt til restauranterne åbner igen med at nyde sådan en omgang. Du kan nemlig bestille brunch som takeaway – så skal du kun selv brygge kaffen, og så er der serveret.

Takeaway-brunchen kan du få hos Juliette i Jægergårdsgade.

Du kan vælge mellem ”Juliette Brunch” og ”Veggie Brunch”.

Juliette Brunch byder på cremet røræg, merguezpølse, pebertørret bacon, skinke, salami, franske oste, lakserilette, fromage blanc yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola, marmelade, karamelcreme og kage.

Veggie brunch byder på cremet røræg, franske oste, grønt, semitørret tomat, tapenade, honninggratineret gedeost, fromage blanc yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola, marmelade, karamelcreme og kage.

Uanset hvilken brunchmenu, du vælger, koster den 110 kroner pr. person. Den fås hver dag kl. 10-14.

Juliette er et hyggeligt og uformelt brasserie, hvor maden er inspireret af fransk comfort food – iblandet få internationale/etniske inspirationer.

På deres hjemmeside kan du kun bestille takeaway til samme dag, og hvis du vil lave en forudbestilling, kan du ringe til restauranten.

Del artikel

Andre læser også