Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forpremiere: 75 gratis billetter til ‘Ditte & Louise’ i aften

Af Line Ingwar Karlsen
I samarbejde med Lille Christian, Bernhardt Natklub, BioCity Stk. Knuds Torv og Aarhus Update, har du mulighed for at komme i biografen i aften og se forpremieren på den nye spillefilm med Ditte og Louise klokken 19.00 i aften, lørdag den 8. september.

 

Arrangementet er gratis, og først til mølle.
Billetterne skal være booket inden klokken 17:00.
Booking sker via at sende en sms til telefon 27 27 00 91 med fuld navn + antal personer. Herefter sendes en bekræftigelse retur.

 

Der er afterparty på Bernhardt Natklub her: 
Til afterpartyet er der for 50 kroner fri bar i en time.

 

Komikerduoen Ditte og Louise er flyttet fra tv-skærmen til det store lærred med deres nye spillefilm ‘Ditte & Louise’, der tager filmbranchen, kærlighedslivet og kønsdebatten til helt nye højder!

 

‘Ditte & Louise’ er baseret på DRs tv-serie med skuespillerne Ditte Hansen og Louise Mieritz, der spiller alternative udgaver af sig selv. Da det går op for de to midaldrende skuespillerinder, at de kun får tilbudt roller som nogens mor eller “gammel luder”, tager Ditte en radikal beslutning. Hun klæder sig ud som mand, og med ét er verden vendt på hovedet!

 

Stik mod forventning får Ditte succes, opmærksomhed og tilbudt flere hovedroller. Men samtidig svigter hun sin bedste veninde Louise og deres fælles drøm om eget firma.

 

Vi ønsker jer en god festuge!