ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra A til B gjort nemmere

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Du kender det godt. Du har en masse ting der skal flyttes og du frygter de mange omgange det kommer til at tage, at flytte dem. Der er måske et helt bjerg af kasser, der skal flyttes fra garagen og ind i huset. Det er slet ikke en sjov opgave, men med rullebure er det en opgave, der bliver væsentligt nemmere. Du slipper for at tænke på, de mange gange du skal gå frem og tilbage samt, hvor tunge de forskellige kasser er at løfte. Hvad end man er privatperson eller en virksomhed, giver et rullebur altså bare mening.

Til privatpersonen

Hvis vi holder fast i ideen om en garage fuld af tunge kasser, der skal flyttes ind i huset. Måske er det alle julegaverne der er blevet opbevaret derude eller også er det bare ting, der har det med at hobe sig op i rummet. Med et rullebur får man rig mulighed for, at flytte ting, der måske kunne have været på en palle – bare uden palleløfteren. Så alle julegaverne kan bare flyttes over på rulleburet og rulles direkte ind i stuen for så at blive placeret under træet. Julen er reddet, oprydningen er nemmere og opbevaringen samt transporteringen er nemmere. Der er bare gevinst, ved at eje et rullebord. Selv når juleaften er overstået, kan buret bare rulles tilbage ud i garagen og stå der som en opbevaringsmulighed. De fås endda i mange smarte farver, men selvfølgelig også i klassiske og tidløse farver. 

Til virksomheden

Som virksomhed har man mange varer og ofte også et lager af en art. Her kommer rullebure i spil og de er en holdspiller uden lige. Rullebure er meget populære blandt virksomheder og med god grund, for de er både nemme at bruge til at flytte varer med, til at opbevare varer der ikke var plads til i første omgang og til at gøre lageret mere overskueligt. Rullebure fås nemlig i mange smarte farver, så der er rig mulighed for at farvekoordinere de forskellige elementer på lageret. Måske en grøn i det ene hjørne og en blå i det andet hjørne? De kan selvfølgelig også stadig fås i klassiske og neutrale farver som grå. Hverdagen bliver altså bare lidt nemmere i virksomheden med et rullebur. Du slipper for at kæmpe med en palleløfter eller andre typiske løfte metoder, blot ved at investere i et rullebur.

Del artikel