Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra Danmark til Thailand: Oplev den gamle brandbil i Aarhus inden afgang

Af Line Ingwar Karlsen

En gruppe rejsegale mennesker under navnet PICNIC Club har planlagt en helt speciel tur til Thailand.

Det foregår nærmere bestemt uden brug af fly men i en 60 år gammel brandbil. Brandbilen skal fragte holdet de 37.000 km til slutdestinationen så bæredygtigt som muligt.

Du kan opleve brandbilen i Aarhus på Store Torv i dag fredag den 24. september fra kl. 15.30-23.00 samt på Bispetorv lørdag den 25. og søndag den 26. september kl. 12.00-23.00.

Eventyr og rejsesnak

Kom forbi og se den fine gamle brandbil, som er prydet med store verdens- og Europakort.

Holdet bag ekspeditionen står klar til at fremlægge, diskutere og forklare ruten gennem de 40 lande.

Kom forbi og få en snak om projektet – der er helt sikkert masser af spørgsmål, der presser sig på. For hvordan gør man egentlig en 60 år gammel brandbil klar til at køre 37.000 km?

Hør også om de mange planlagte oplevelser med lokale i hvert rejseland. Det kan være eksempelvis trek gennem Tyrol, tuk tuk-rejse i Indien, jungler og natsafari i Thailand og et møde med orangutanger og skildpadder i Malaysia.

Der uddeles gratis de første 50 lækre øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri, og børn og barnlige sjæle må gerne få taget et billede fra førersædet eller opleve den gamle sirene.

En rejse gennem 40 lande

PICNIC Club blev stiftet i juni måned af fire stiftere: Aleks, Mads, Leelaa og Clara. De er alle rejselystne og har mærket det seneste halvandet års nedlukning på nært hold.

Derudover har de allieret sig med medlemmer i hvert enkelt land, de skal igennem.

Hvert medlem er ejer eller tidligere ejer af et hotel, lokalt rejsebureau, rejsemagasin eller andre virksomheder inden for rejsebranchen.

De bliver så mødt ved grænsen til deres lande og fungerer som guide igennem landet, således at der altid er en lokal med på turen.

Der meldes ud på sociale medier, når der er ledige pladser i brandbilen og de medtager gerne gratis passagerer på vejen. Du kan følge PICNIC Club på Facebook her.

Del artikel

Andre læser også