Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra en stor kunstners søn til en anden: Hjalmer spiller i Friheden på fredag

På fredag den 17. maj indtager Hjalmer scenen i stedet for Hugo Helmig, der aflyste resten af sine koncerter i 2019 i går.

 

Festen er reddet, når Hjalmer indtager scenen i Tivoli Friheden på fredag den 17. maj med hits som ”Dig & Mig”, ”Lige Nu” og ”Skabt Til At Være Ung”. Med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer, har Hjalmer charmeret sig ind på danskerne. Han slog for alvor igennem i 2017 med sin debutsingle ”Hjem Til En Anden”, og siden da har den unge fynbo optrådt på en række festivaler, været på turné og så kan han prale af mere end 10 millioner afspilninger på Spotify.

 

Inden Hjalmer går på scenen kl.20.30, træder den aarhusianske artist Kris Herman til med sit band, der spiller parken op i 30 poppede, rockede og festlige minutter. Kris Herman har skrevet fantastiske sange i et årti, og spillede til Fed Fredag i 2017. Bandet, han tager med sig, tæller musikere, der blandt andet spiller fast med artister som Mads Langer og Laura Mo.

 

Fed Fredag-sæsonen byder også på koncerter med blandt andre Infernal, Tina Dickow, Magtens Korridorer, D-A-D, Aqua, Christopher, Marvelous Mosell, Morten og mange flere.

 

Platin-sæsonkort: Få alle 21 koncerter til bare 399 kr.

Med et Platin-sæsonkort får du adgang til samtlige 21 Fede Fredage for blot 399 kr. Ved køb af et Platin-sæsonkort falder prisen for et turbånd også fra 125 kr. til 89 kr. Køber man et Deluxe-sæsonkort for 699 kr., følger et turbånd gratis med til sæsonkortholderen ved hvert besøg. Enkeltbilletter kan købes på www.friheden.dk.