Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fræk undersøgelse: Michael og Camilla købte mest sexlegetøj i 2022

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Lille spejl på væggen der. Hvem er de frækkeste navne i landet her?

Det er Michael og Camilla. Det er i hvert fald personer med de navne, der har shoppet allermest sexlegetøj i løbet af hele året.

Det afslører Sinful, Nordeuropas største webshop indenfor sexlegetøj, i deres årlige opgørelse, hvor de finder de frækkeste, kedeligste og mest kinky danskere ud fra salget det forgangne år.

Toptunede underliv i Aarhus og kinky bornholmere

Smilene i Aarhus C er sandsynligvis så brede, at de når helt ned til underlivet. Det er i hvert fald den by, hvor den er købt flest bækkenbundskugler i 2022 – og det giver en stensikker førsteplads på listen over de mest toptunede underliv i hele landet. 

Græsted er blandt andet kendt for at huse Lars Løkke Rasmussen, nuværende formand for Moderaterne, men nu kan de prale af lidt mere i den ellers meget kristne by. I løbet af året har indbyggere nemlig købt så meget sexlegetøj, at de tager titlen som ‘Årets frækkeste by’.

I bunden af listen skal vi en tur til den nordlige del af Langeland, hvor indbyggerne i Tranekær har købt allermindst sexlegetøj i forhold til resten af landet.

For at finde de mest kinky danskere, skal vi et smut til smukke Bornholm. I Aakirkeby er der nemlig blevet købt over dobbelt så meget bondage sexlegetøj per indbygger i forhold til landsgennemsnittet, at de indtager en klar førsteplads på listen over årets mest kinky byer.

Dataen kommer fra Nordeuropas største webshop indenfor sexlegetøj, Sinful, der har samlet og analyseret alle virksomhedens ordrer fra 2022.

Om Sinful

·  Sinful er Nordeuropas største webshop inden for sexlegetøj med webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Frankrig og Storbritannien

·  Virksomheden blev stiftet i 2008 af Mathilde Mackowski og Tonny Corydon Andersen

·  Sinful består i dag af et internationalt team med ca. 200 medarbejdere

·  I 2022 vandt Sinful sin ottende Gazellepris i træk

De vildeste kåringer fra hele året

Vi ved allerede, hvor vi finder de frækkeste, kedeligste og mest kinky danskere, men Sinful har gravet dybt og samlet endnu flere sjove statistikker:

Årets frækkeste køn

Mænd køber ofte sexlegetøj til deres partner – og netop dét bliver måske afspejlet i fordelingen mellem kønnene. Med 57 procent, er det i hvert fald mændene, der har købt mest sexlegetøj hos Sinful i 2022.

Årets sikreste by

Sikker sex er god sex! De ved de åbenbart i Aalborg, hvor der i løbet af året er blevet købt suverænt flest kondomer per indbygger. Mon det er derfor, der lugter af brændt gummi i Limfjordstunnelen?

Årets mest brummende by 

Er det et hvepsebo i carporten, eller er det en samling af vibrerende sexlegetøj i natbordsskuffen? Det kan være svært at vide, hvis du befinder dig i Rødby. Her har indbyggerne i hvert fald købt allerflest vibratorer i forhold til landsgennemsnittet.

Årets mest toptunede underliv 

Smilene i Aarhus C er sandsynligvis så brede, at de når helt ned til underlivet. Det er i hvert fald den by, hvor den er købt flest bækkenbundskugler i 2022 – og det giver en stensikker førsteplads på listen over de mest toptunede underliv i hele landet. 

Vil du vide mere?

Hvem har landets frækkeste undertøj, hvor mange kilometer dildo er der blevet solgt, hvilke aldersgrupper køber mest sexlegetøj? 

Det er bare nogle af de spørgsmål, du kan finde svar på her: Året Der Gik 2022.

Del artikel

Andre læser også