ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frankies Pizza: Fakta om Madklubbens nye restaurant i Mejlgade

Madklubben har slebet knivene og smurt pizzahjulet, for nu er det omsider officielt at vores pizza joint, Frankies Pizza, kommer til Aarhus. Nærmere præcist Mejlgade 45 i 8000 Aarhus C. Lokalerne er fredet og har før huset det gamle auktionshus. I de sidste år har huset været brugt som selskabslokaler. Vi har spurgt Madklubben om, hvad Frankies er for en størrelse og hvad vi kan forvente af dem i Aarhus.

 

Konceptet bliver som i København med stenovnsbagte pizzaer, uformel og hyggelig stemning i rå og funky lokaler, hvor både musik, iskolde øl og cocktails flyder frit. Og til en skarp pris.

 

Nyd det hele til en fast pris

Med Frankies Feast kan du gå ned af ad libitum stien og spise al den pizza og drikke alle de cocktails og den vin, du lyster. Seancen varer i halvanden time – og børn til og med 11 år, må spise og drikke al den sodavand de, eller forældrene, kan rumme. Prisen lyder på 150 kroner for the young ones, mens de voksne må slipper med 350 kroner pr. person alt inklusiv.

Frankies Pizza: Fakta om Madklubbens nye restaurant i Mejlgade

Pizzaerne kan desuden fås med bund af glutenfrit mel, og det er naturligvis også muligt blot bestille en enkelt pizza og en efterfølgende dessert. Pizzaerne koster fra 80 kroner.

 

Både restaurant og takeaway

De stenovnsbagte pizzaer rummer alt fra sort trøffel og pimientos de padron (semi-stærk peberfrugt) til meatballs og oksecuvette til en ultra klassisk margherita. Og så vil aarhusianerne også kunne bestille pizzaerne og hente dem i restauranten som take away, og der arbejdes netop nu i mel-kulisserne, så det også vil være muligt at få leveret Frankies pizzaer til døren i Aarhus-området.

 

Menukortet er klar

Lækkert udvalg med både klassikere og nye påfund. Frankies elsker pizzaer og har gjort og rigtig umage med at finde dem, som vi synes er allerbedst. Derudover har de også noget for dem, der vil have hele oplevelsen. I København er Frankies Feast yderst populært. Her får man al den pizza og al den vin og cocktails, som man kan spise og drikke i 1,5 time til blot 350 kroner. På den måde kan man som gæst blot læne sig tilbage og lade os treate dig med pizzaer og drikkevarer. Du kan kigge med på menuen her:

 

Prisniveauet

Du kan nyde pizzaer a la carte fra 80 kroner til 150 kroner. Alternativt kan du nyde godt af Frankies Feast, hvor du kan spisde al den pizza du vil og drikke al den vin eller alle de cocktail du kan i 1,5 time for 350 kr. Børn kan ligeledes nyde Frankies Feast for en pris á 150 kr. Her kan de til prisen nyde al den pizza, som de kan spise og drikke al den sodavand, som de kan indtage i 1,5 time.  

 

Hvad er idéen bag restauranter?

At skabe et sprødt og skarpt spisekoncept. Frankies Pizza er vores fantastiske pizza joints, som serverer perfekte pizzaer flere steder i landet. Spisestedet er oplagt for dig uanset om du ønsker et sted for venneflokken, daten eller familiemiddagen. Her er noget til alle. Når hele konceptet er rullet ud i Aarhus, vil der være plads til 150 gæster. Om sommeren 50 ekstra gæster i den hyggelige gårdhave.

 

Indretning og stemning

Visuelt udtryk som i København med stærke farver og glade omgivelser. Lokalet er et gammelt auktionslokale, og Madklubben vil derfor naturligvis tage hensyn til de bevaringsværdige rum og respektere de klassiske rammer. Stemningen bliver uformel. Trods uformel stemning først på aftenen, kan Frankies godt finde på at skrue op for musikken senere på aftenen og nyde de senere timer.

 

Hvorfor Mejlgade?

Madklubben kunne ikke lade være da de så lokalerne. Udover det så går Mejlgade-miljøet rigtig godt hånd i hånd med Frankies koncept.

 

Hvornår åbner Frankies i Aarhus

Officiel åbningsdato er den 7. marts.

 

Åbningstider

Åbent tirsdag – søndag kl. 17 – 00. Søndag lukker restauranten 23. Køkkenet lukker kl. 22 mandag – lørdag og kl. 21 på søndage.

 

 

 

 

Del artikel