ANNONCE
Frederikshøj: Wassim holder julefest for udsatte børnefamilier
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frederikshøj: Wassim holder julefest for udsatte børnefamilier

Torsdag den 20. december holder Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus et julearrangement for udsatte børnefamilier i samarbejde med blandt andre Magasin. Deltagerne bliver budt på en dejlig julemiddag og modtager bl.a. Magasin-gavekort og særligt udvalgte gaver.

 

Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus holder et velgørende julearrangement i samarbejde med Magasin, hvor udsatte børnefamilier bydes på julemiddag med dertilhørende gaver. Det er sjette år i træk, at restaurant Frederikshøj afholder et julearrangement for udsatte, og i år er der inviteret cirka 100 børn og voksne fra familier, der kommer på udvalgte væresteder i Østjylland.

 

Manden bag initiativet er Wassim Hallal, der er ejer og køkkenchef på restaurant. Han ser igen i år frem til at afholde julearrangementet på restauranten:

På restaurant Frederikshøj har vi de seneste år haft stor succes med julearrangementet, som hjælper udsatte mennesker, der har færre ressourcer end de fleste. Jeg er taknemmelig for, at jeg har midlerne til at kunne klare mig selv, og det gør ondt i hjertet at se, at ikke alle familier har de samme muligheder. Så jeg gør det udelukkende af lyst, og fordi det er en særlig oplevelse af se glæden og taknemligheden i folks øjne. Og så er det dejligt at kunne gøre en forskel med det, som vi er gode til på restaurant Frederikshøj – nemlig at give en hyggelig og smagfuld oplevelse.

 

Der er også sørget for forskellige julegaver til alle familier og gavekort fra Magasin.

 

Arrangementet på restaurant Frederikshøj starter kl. 13 med en frokost, der både består af en børne- og en voksenmenu af klassiske juleretter, som familierne får serveret. De voksne får til dessert en nyfortolket udgave af risalamande, og børnene får den traditionelle udgave. Til den heldige, som finder mandlen i risalamanden, er der desuden en flot mandelgave.

 

Udover Magasin kan desuden nævnes samarbejdspartnerne Morten Christensen og Lene Schultz, der gennem Aarhus-virksomheden Pharma Medico Scandinavia ligeledes har bidraget økonomisk til arrangementet.

Del artikel