ANNONCE
Gynger og karruseller: Friheden åbner med tilbud på turbånd
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gynger og karruseller: Friheden åbner med tilbud på turbånd

Et sikkert forårstegn er åbningen af Tivoli Friheden, som lokker med turbånd og masser af Fede Fredage.

 

 

Påsken begynder allerede i dag, lørdag, klokken 11.30, i hvert fald i Tivoli Friheden, som åbner med tilbud om daglig underholdning af dansemusen Motor Mille fra DR’s Ramasjang, påskejagt, dobbeltkoncert med NOAH og Rasmus Walter og gratis turbånd, hvis man køber et sæsonkort.

 

Årets nye attraktion hedder “Hjertekrig“ og lover muligheden for at nyde udsigten over byen, inden man styrter mod jorden i hæsblæsende fart. Tårnet er 65 meter højt, og farten under nedturen når op på 80 km/t. Det udløser en såkaldt G-påvirkning på 5, hvilket betyder, at din krop vejer fem gange mere end normalt på vej ned. Dog meldes denne attraktion ikke klar til åbningen.

 

Tilbage i sikkerhed på jorden er der mulighed for at blive klogere på fremtidens energiløsninger på Det Grønne Torv, hvor man kan lege og se springvandsinstallationen “Den Blå Skulptur“, som skifter karakter efter årstiderne.

 

Topnavne om fredagen

Foruden de velkendte forlystelser og muligheder for at give sine overstimulerede børn sukkerchok byder Tivoli Friheden på en lang række såkaldt Fede Fredage, og koncertprogrammet lover store oplevelser i skoven:

 

Magtens Korridorer, Tina Dickow, D-A-D, Aqua, Den Gale Pose, Infernal og Christopher er blandt de mange navne, der er på plakaten i år. Faktisk er der livemusik i parken hver fredag hen over sommeren, og hvis traditionen holder, kan det anbefales at indfinde sig i god tid; der bliver myldretid hver fredag aften. Koncerterne begynder kl. 20.

 

Fodbold på storskærm

Der er flere ting på menuen, herunder muligheden for at sætte sig i græsset foran Friluftsscenen sammen med en flok venner og en flok Heineken og se Champions League-finalen direkte på storskærm. Fodboldkampen spilles lørdag den 1. juni.

 

Friheden holder åbent hele påsken og frem til den 22. april. Efter en kort pause begynder sæsonen for alvor fredag den 26. april kl. 17 – med Joey Moe, som kl. 20 fyrer den første af mange Fede Fredage af.

 

Sæsonkortene Sølv, Platin og Deluxe koster i år henholdsvis 299, 399 og 699 kroner. Et studiekort kan erhverves for 319 kroner. Tilbuddet om et gratis turbånd i forbindelse med sæsonkort gælder til den 22. april.

 

Tivoli Friheden

Skovbrynet 5
8000 Aarhus C
www.friheden.dk

 

Del artikel