Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Friheden slår alle rekorder: Over 55.000 gæster til halloween

Af Line Ingwar Karlsen

Det er 10 år siden Tivoli Friheden startede med at afholde halloween i efterårsferien. Sidste år besøgte 36.000 gæster parken til halloween. Det var en rekord. I år er der en ny rekord. Der har aldrig før været så mange gæster til halloween.

 

Udvidede åbningstiderne

Sidste år testede Friheden at holde åbent to aftener til klokken 21.00, for at få mere fokus på maden og den ekstraordinære stemning, så lyset og dekorationen kunne bidrage til helhedsoplevelsen. Det blev en kæmpe succes. De gode folk i Friheden tog derfor en taktisk beslutning om at holde åbent alle dage til klokken 21.00 i år. Det gav pote og har helt sikkert været den primære årsag til, at Friheden har lavet den helt fantastiske vækst. Halloween har fået hele aftenrykket med, og det giver et andet flow på dagen.

 

Friheden lukkede ugen af i aftes med ny rekord på over 55.000 gæster. Det fortæller alt, men vejret har også vist sig fra sin bedste side. Ingen regn overhovedet.

 

En fast tradition

Ligesom julen er begyndt at blive en tradition, håber vi, at vi i fremtiden kan skabe en ligeså vigtig tradition for at bringe venner, kærester og familier sammen til halloween i Friheden.

 

Det Makabre Madhus

Vores anden store satsning i år var Det Makabre Madhus. Vores nye spøgelseshus med en gruopvækkende oplevelse i ægte halloween-stil. Den morbide restaurant vrimler med grufulde tjenere og hjemsøgte gæster, der har i sinde at skræmme dig fra vid og sans. Forlystelsen Det Makabre Madhus fik knap 3.000 besøg af modige sjæle.Orkanens Øjes sidste tur og nyheder til 2019

Orkanens øje i Tivoli Friheden kører i dag sin sidste tur på trods af sin 31-årige karriere siden opførelsen i 1987.


Rutsjebanen har budt på intet mindre end 300.000 ture, hvor der er blevet kørt med 2,4 millioner gæster, der har haft fornøjelsen af at nyde loopet og kildren i maven.


Rutsjebanen er solgt til en udenlandsk park, som sætter den i stand på ny. Det bliver en ikonisk rutsjebane, som lukker og slukker. Derfor har vi også forsøgt at finde en god erstatning for orkanens øje. Det offentliggør Friheden senere i oktober.

Se mere om Tivoli Friheden her:

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også