Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frisk fra grillen: Sprød sandwich til halv pris

Af anders@sommersangdigital.dk

Navnet antyder, hvad der er husets bestseller, men Byens Burger kan andet end at stege bøffer. Og det bliver understreget med et særtilbud i hele februar måned.

 

I 30 år har adressen Thorvaldsensgade 1 været synonym med Byens Burger, der også excellerer i pizza og hjemmebagte pita til afhentning eller levering – i weekenden til langt ud på natten.

 

Nu skal der ske noget nyt, og spisekortet har fået tilføjet sprøde sandwiches til menuen.

 

Alle dage til frokost

Det bliver markeret med et særtilbud, der gælder alle dage kl. 11-16 i hele februar måned: En sandwich med f.eks. en velkrydret bøf, saftig kylling og bacon eller kylling og ost – for bare 25 kroner.

Frisk fra grillen: Sprød sandwich til halv pris

“Vi har lidt ekstra kapacitet i køkkenet ved frokosttid, og nu er vi ovre julemåneden og al den fede mad. Nu fik vi lyst til, at der skulle ske noget nyt,” siger manageren, Reshad Quami, imens han bygger et par friske sandwiches.

 

Friskbagt brød og kød fra Himmerland

Modsat stedets pitabrød, som Byens Burger bager selv, kommer burgerboller og nu også sandwichbrød hver dag fra en lokal bager. Det ferske oksekød kommer fra Himmerland, og grøntsagerne indkøbes og snittes friske hver dag.

Frisk fra grillen: Sprød sandwich til halv pris

Byens Burger råder over blot 15 siddepladser og laver primært takeaway. De klassiske burger-variationer er stadig det, der sælger mest, men nu breder man sig altså til sandwiches med sprødt, groft brød, frisk salat og forskellige mayos, pesto og hjemmerørt aioli.

 

Du skal selv hente din sandwich

Byens Burger bringer gerne ud, men februar-tilbuddet på sandwiches til 25 kroner gælder kun, når man henter selv eller spiser i restauranten. Til gengæld tilberedes sandwiches friske og ved bestilling.

Frisk fra grillen: Sprød sandwich til halv pris

Det kendte spisested tilbyder desuden erhvervsaftaler, hvor lokale virksomheder kan få leveret sund og varieret mad til medarbejderne. Også til en god pris.

Frisk fra grillen: Sprød sandwich til halv pris

 

Byens Burger

Thorvaldsensgade 1
8000 Aarhus C
Tel. 86 12 70 47
www.byensburger.dk

 

Søndag – torsdag kl. 11-22
Fredag – lørdag kl. 11-05
Frokosttilbud på sandwich til 25 kroner: Alle dage kl. 11-16

 

Del artikel

Andre læser også