Frisk fra stenovn: Populær kæde runder 250.000 pizzaer
Der er for alvor fyret op under den nye pizzakæde Ild.pizza, der for nylig åbnede sit pizzeria nummer seks i Egå.
Ild.pizza har netop rundet en kvart million solgte pizzaer siden åbningen af det første pizzeria i Skejby i 2019.
“Stiller man alle pizzabakker ved siden af hinanden, svarer det til 80 kilometer. Så vi er kun nået fra Aarhus til Vejle,” lyder regnestykket fra et begejstret pizzeria, der efter samme målestok forventer at kunne nå hele vejen til Aabenraa i løbet af de næste fem måneder.
Målet er selvsagt at nå hele vejen til pizzahovedstaden Napoli målt i pizzabakker.
Åben ild i stenovn
Ild.pizza har på kort tid fået succes med sin kombination af en unik opskrift på dej, anvendelsen af kød og grøntsager, der aldrig har været frosset, og bagning ved åben ild i en ægte og tonstung italiensk stenovn.
Desuden skiller Ild.pizza sig ud med en prisstruktur, der næppe kan være mere simpel: Alle pizzaer koster det samme – 79 kroner – uanset hvor mange slags fyld, man ønsker.
Fornuftigt tempo
Direktør Younes Deaibes har tidligere sagt til Aarhus Update, at han glæder sig over, at forretningen vokser i et fornuftigt tempo. Og væksten stopper næppe med pizzeria nummer seks.
“Vi gør meget ud af at have styr på vores procedurer, og vi har ingen hastværk,” sagde han til Aarhus Update i juli.
Ild.pizza har i dag restauranter i Skejby, Risskov, Hornslet, Odder, Galten og Egå og drives af Esben Mols Kabell, Anders Grønborg og Younes Deaibes.