ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frisk stuen op med ægte lammeskindstæpper. Se her hvordan du gør

Af Annoncør

Har du et tomt spot på stuegulvet, eller er du blevet træt af den sædvanlige indretning, så har vi den perfekte løsning for dig! Se de store, smukke lammeskindstæpper af ægte pels fra NATURES Collection, som vil imponere dig og dine gæster til enhver tid. Et ægte lammeskindstæppe er både eksklusivt og luksuriøst til din boligindretning, og så tilfører den et helt uundværligt touch af ren natur! Tag på opdagelse i NATURES Collection’s univers af lammeskind og lad dig forelske i et eller flere af de helt ekstremt bløde lammeskindstæpper. 

En naturlig stue

Med et af vores smukke lammeskindstæpper kan du give din stue et stykke af naturen, som du og din familie kan få glæde af igen og igen. Da vores tæpper er lavet af ægte lammeskind, følger de naturlige egenskaber med, såsom at materialet er yderst slidstærkt og holdbart. Derfor egner de smukke lammeskind sig helt perfekt til at lave fantastisk smukke og slidstærke tæpper af. Derudover er den bløde pels helt fantastisk at gå og ligge på! Følelsen af at gå på ægte lammeskind er helt fantastisk. Mærk pelsen når du rejser dig fra sofaen i bare tær og nyd den fantastiske følelse af ægte lammeskind. 

En flot boligindretning
Et tæppe af ægte pels er ikke kun blødt – det ser også helt fantastisk smukt ud med sin naturlige glans af eksklusivitet! Pelsen kan se ud på mange måder, da vi tilbyder lammeskindstæpper af forskellige slags. Vi har både tæpper med langt og kort hår, som yderligere kan være glat eller krøllet. Find den type lammeskindstæppe, som er helt perfekt til din stue. Hvis du har et rundt sofabord, så passer vores runde lammeskindstæpper godt!  

Et bæredygtigt tiltag 

Ikke nok med at vores luksuriøse lammeskindstæpper er perfekte til boligindretningen, så er de også bæredygtige. Vi får det meste af vores ægte skind og pels fra kødindustrien, da pelsen er et typisk biprodukt fra produktionen af kød. Vær med til at mindske ressourcespildet verden over ved at købe et af vores smukke lammeskindstæpper. Vi ser mange fordele ved at bruge den slidstærke og meget anvendelige pels fremfor at lade det gå til spilde. På den måde bruger vi hele dyret og lader det komme til sin ret på bedste vis. Det er ligesom to fluer med ét smæk!

Derudover er det også bæredygtigt at vores tæpper holder i lang tid, hvis de passes og plejes ordentligt. 

Inviter naturen indenfor i dit hjem og forny din boligindretning i stuen. Tæppet vil give et hyggeligt nordisk touch, som slet ikke er til at stå for. Derudover er vi sikre på, at du aldrig kommer til at fortryde at have købt et af NATURES Collection’s tæpper, når først du har mærket den bløde pels på egen hud. Det bliver ikke meget mere naturligt eller eksklusivt, og et mægtigt lammeskindstæppe vil uden tvivl imponere med dets flotte udtryk af ren natur.

Del artikel