Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode frisører i Aarhus

Trænger du til at få klippet spidserne, farvet håret eller til den helt store forvandling med ny frisure? Så er der masser af gode frisører til både herre og dame fordelt rundt om i hele Aarhus. Herunder har vi samlet en oversigt over nogle af de mest populære frisører i Aarhus, og når du klikker dig ind på de enkelte steder, kan du se, hvor i byen de ligger.

Billige frisører med studierabat i Aarhus

Priserne på klip og farve varierer typisk fra frisør til frisør, og der vil altid være nogle, der er billigere end andre. Dog er der også en lang række frisører i Aarhus, der tilbyder klipning med studierabat ved fremvisning af studiekort.

I de fleste tilfælde giver studiekort 10% rabat på den samlede regning, og særligt for dameklip kan der derfor være gode penge at spare, når man som studerende vælger en af de frisører i Aarhus, der tilbyder denne rabatordning.

Damefrisør i Aarhus

Det kan være en hel oplevelse at besøge en af byens mange damefrisører. Flere steder bydes der på en varm kop kaffe eller kakao med en lille snack, og traditionen tro er der altid mulighed for at bladre igennem modemagasiner og sladderblade – alt imens frisøren nusser omkring dig og giver nyt liv til dit hår.

Denne forkælelse gælder dog ikke kun for damer: de fleste damefrisører er også vant til at klippe mænd og lave skarpe fades, som moden dikterer det. Er man alligevel mere tryg ved at overlade klipningen til en frisør med specifikt fokus på herreklip, findes der også et hav af dygtige herrefrisører i Aarhus og omegn.