Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slip for kemi: Danmarks største grønne frisørkæde er kommet til Aarhus

Af Freja Dumont

Danmarks største grønne frisørkæde, ZENZ, åbnede i efteråret 2022 en salon centralt på Vestergade i Aarhus – og dermed kædens første salon i Jylland.

Hos ZENZ på Vestergade er der stort fokus på bæredygtighed uden kompromisser i alle stedets skønhedsbehandlinger.

Salonens dygtige team består både af stylister og elever, som har stor erfaring bl.a. ved diverse photoshoots og modeshows, og sammen skaber de en salon med masser af forkælelse og ekspertviden om trends, sundt og smukt hår samt bæredygtige skønhedsprodukter.

Udover ekspert-behandling fra stylisterne, kan du også nyde friskbrygget økologisk kaffe eller te, en skøn hovedbundsmassage samt et afslappende fodbad med ZENZ’ egne økologiske olier. 

Slip for kemi: Danmarks største grønne frisørkæde er kommet til Aarhus

Bæredygtig indretning og grønne produkter

Salonen i Aarhus er indrettet funktionelt, enkelt og med bæredygtighed i fokus. Indretningen indbyder også til dialog og fællesskab med andre kunder og frisører.

Salonen er indrettet med FSC-certificeret træ og Re-Plastic produkter i form af skranker, reoler og anden inventar. Re-Plastic omdanner brugte Carlsberg DraughtMaster fustager til nye møbler. Møblerne får et flot grønt marmor-look. 

ZENZ Refill er også tilgængeligt i Aarhus-salonen. Et bæredygtigt genopfyldningskoncept, hvor kunder kan genbruge deres tomme emballage ved at få nyt produkt fyldt i.

Slip for kemi: Danmarks største grønne frisørkæde er kommet til Aarhus

Hårfarver kan bruges af allergikere og gravide

Hos ZENZ kan du være 100% sikker på, at de har lige så stor fokus på din sundhed, som til kvaliteten af deres håndværk.

“Lækkert hår kræver ingen brug af skadelig kemi. Som certificeret Grøn Salon har ZENZ aktivt valgt udelukkende at bruge produkter, der ikke er potentielt sundheds- eller miljøskadelige.

Der er ingen begrænsninger af den grund. Du kan få lyse striber eller farvet håret i et væld af farver. Vores hårfarver er så milde, at de kan bruges af allergikere og gravide,” siger Helle Poulsen, som er bestyrer af salonen i Aarhus.

Book tid på lige her.

Slip for kemi: Danmarks største grønne frisørkæde er kommet til Aarhus

Skønhed skal ikke koste miljøet eller vores sundhed noget

ZENZ har udviklet sin egen profesionelle serie af hår- og hudplejeprodukter som bruges i salonerne. Produkterne er certificeret af en eller flere af fire anerkendte mærkninger:

Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic og Vegan Society.

ZENZ har siden åbningen af den første salon i 1999 arbejdet for at forbedre forholdene for både kunder og kollegaer i skønhedsbranchen, og stylisterne sammensætter produkterne, som bruges ved behandlingen, ud fra hver enkelt kundes behov og ønsker.

Udforsk produktuniverset her.

Del artikel

Andre læser også