Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frue Kirkeplads: Madklubbens italienske Mamma åbner i Aarhus

Af Jan L. Pedersen

Madklubbens italienske restaurantkoncept Mamma’s åbner d. 31. august på Frue Kirkeplads i Aarhus. Med et menukort bestående af de mest populære italienske livretter vil Mamma’s være stamstedet for alle der elsker italiensk mad.

 

Vitello tonnato, caprese, hjemmelavet bolognese, friskbagte pizzaer og en stor krammer fra mamma. Det venter der de aarhusianere, der elsker italiensk mad, når Madklubbens italienske familierestaurant Mamma’s åbner på Frue Kirkeplads den 31. august.

 

Med restaurantkonceptet Mamma’s giver Madklubben alle fans af italiensk mad et helt nyt stamsted, hvor der er plads til hele familien.

Frue Kirkeplads: Madklubbens italienske Mamma åbner i Aarhus

“Et besøg hos Mamma’s er lidt som at blive inviteret hjem til ens italienske bedstemor en søndag, hvor hele familien samles til middag. Her er skøn stemning og de bedste livretter fra Italien lavet med masser af kærlighed og passion. Mad som en italiensk mamma vil elske at forkæle sin egen familie med,” siger Anders Aagaard, stifter og ejer Madklubbens restauranter.

Frue Kirkeplads: Madklubbens italienske Mamma åbner i Aarhus

Priserne på Mamma’s kommer, ligesom på Madklubbens andre restauranter, til at ligge på et leje, hvor alle kan være med. 3 retter koster 250 kr., og for 350 kr. får man Mamma’s Family Feast med antipasti, pasta, kød eller fisk og dessert. Hvis man er tørstig, kan man for 100 kroner nyde ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, øl og sodavand.

 

Tegn din egen pizza

Hos Mamma’s er det ambitionen at de yngre gæster skal synes, det er lige så sjovt at gå ud og spise som de voksne. Derfor får man som barn blandt andet lov til at komponere deres personlige pizza på et A4 papir, inden man skal bestille. Tegningen ryger herefter ud til Mamma i køkkenet, som straks går i sving og kreerer pizzaen, som vist på tegningen. Alle tegningerne bliver hængt op på en væg, så man altid kan komme tilbage og finde tilbage til sin egen personlige pizza igen.

Frue Kirkeplads: Madklubbens italienske Mamma åbner i Aarhus

“På vores Mamma’s restaurant i København har vi snart ikke mere plads på væggen med pizzategninger. Børnene er nemlig helt vilde med at være en aktiv del af restaurantoplevelsen, så det at gå ud at spise ikke kun er noget, der er sjovt for de voksne, men for hele familien,” siger Anders Aagaard.

Frue Kirkeplads: Madklubbens italienske Mamma åbner i Aarhus

Mamma’s køkken har åbent mandag til lørdag fra 17:30 til 22:00. Restauranten lukker dog først 23:00. Det bliver også muligt at hente og få leveret take-away fra Mamma’s.

 

Fakta:

 

 

 

Del artikel

Andre læser også