Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fuglsøcentret: Martin Halls første koncert med band i mere end 5 år

Af Pernille Søborg

Martin Hall er dansk musiker, komponist, sanger og forfatter. Han er ophavsmand til omkring 100 pladeudgivelser samt en lang række bogudgivelser. Lørdag den 6. oktober 2018 kan han opleves på Fuglsøcentret, hvor han giver sin første koncert som sanger i mere end fem år. Til lejligheden bliver han akkompagneret af et ensemble bestående af fire musikere og vil efter sigende spille et sæt, der består af egne favoritsange fra det omfattende katalog samt enkelte nye numre.

 

40-års jubilæum

Selvom Hall i 2018 har 40-årsjubilæum som udøvende musiker, skal man næppe forvente nogen nostalgisk rejse down memory lane af den grund – gennem sin lange karriere har han generelt gjort, hvad der passer ham, og som kunstner konstant overrasket. Som sanger har han ikke desto mindre givet bemærkelsesværdigt få koncerter, så når det med års mellemrum endelig sker, har hans optrædener det med at sætte sig i erindringen.

 

Nyt album

Der er stadig gang i indspilningerne og i forbindelse med det omtalte jubilæum, udsender Hall i maj 2018 albummet A Brief Summary, en retrospektiv udgivelse med remakes og alternative udgaver af hans eget foretrukne materiale fra de senere år samt flere nyere indspilninger. Forlaget Gyldendal har ligeledes netop udgivet et nyt oplag af hans periodiske selvbiografi 1971–1985, der udkom i efteråret 2017 og fik rigtig gode anmeldelser.

 

Pakker på Fuglsøcentret

Til koncerter på Fuglsøcentret er det muligt at købe forskellige pakker. Er du til den hele pakken med overnatning, kaffe/kage, gourmetmiddag med vinmenu, morgenmad samt koncert er prisen 1.695. Hvis du blot vil opleve koncerten, er prisen 295 kroner.

 

Køb billetter her

 

Middagen er klokken 17.30, koncerten starter klokken 20.00 og dørene åbnes klokken 19.30.

Fuglsøcentret: Martin Halls første koncert med band i mere end 5 år

Del artikel

Andre læser også