Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fylder 50 år:Jazzselskabet Aarhus’ jubilæumsår og nytårskur

Der er gået hele 50 år siden Jazzselskabet Aarhus blev stiftet i september 1970 med den legendariske Bent J. som første formand – og 100 år siden den allerførste jazzkoncert blev afviklet i byen. Det skal fejres!

 

Jazzselskabet er en af landets ældste jazzforeninger, som årligt afholder omkring 40 koncerter til gavn og glæde for det jazzelskende publikum og miljø i Aarhus. Jubilæet vil både blive markeret løbende hen over kalenderåret, ligesom der vil blive afholdt en decideret jubilæumsfest og -koncert, søndag d. 20. september – tættere på selskabets egentlige fødselsdagsdato. 

 

Årets første koncert i Jazzselskabet Aarhus finder sted med ”Mono Trio Plays Monk” søndag d. 19. januar, kl. 15.00. Mono Trio spiller lutter numre af den visionære amerikanske pianist og komponist, Thelonious Monk, en af jazzhistoriens giganter. Traditionen tro afholdes i samme forbindelse en nytårskur, hvor selskabets forårsprogram præsenteres, og der bydes på bobler og tapas.

Fylder 50 år:Jazzselskabet Aarhus’ jubilæumsår og nytårskur

Alle byens musikelskende borgere er inviteret med til arrangementet! Koncert og nytårskur bliver samtidig indvielsen af Jazzselskabets nye hjemsted, Gyngen, Vester Allé 8 B, 8000 Aarhus C. Jazzselskabet glæder sig rigtig meget til at arrangere koncerter for dets medlemmer og gæster i de nye rammer.