Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fylder tre år: Burger Shack sænker prisen i dag – en menu koster 50 kroner

Af Line Ingwar Karlsen

Burger Shack fejrer at de har serveret burgere i tre år i dag, den 25. februar. Meget er sket siden åbningen i Frederiksgade. Hele 10 nye restauranter er kommet til og adskillige millioner af burgere er blevet flammegrillet. 

 

Traditionen tro fejrer Burger Shack fødselsdag med en Shack Menu til kun 50 kroner. Tilbuddet gælder hele dagen den 25. februar. Normalprisen på en Shack burger menu hos Burger Shack er 85 kroner inkl. sodavand og pommes fritter lavet på danske kartofler med frisk timian og parmesan. Men i dag kan du prøve denne menu for blot en flad halvtredser. 

Et blend af flere forskellige slags kvæg

Burgeren bliver ikke lavet udelukkende af Wagyu kød, men består af kød fra tre forskellige gårde: Nemlig, Kildegården, Himmerlandskød og Bomhuset Wagyu i Skive.

 

Wagyu er en samlet betegnelse for fire japanske kvægracer, men kødet kommer fra Danmarks eneste producent af Wagyu kød. Ordet ’Wa’ betyder japansk og ’gyu’ betyder kvæg eller ko, og kan derfor oversættes til ’Japansk ko’. Fra den 25. februar vil der være hakket Wagyu kød i alle oksekødsbøfferne hos Burger Shack.

 

PS: Telefonbestillinger samt online ordrer vil ikke være mulige på fødselsdagen.

 

Se mere om Burger Shack her: