Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De Fyrretyve Røvere åbner gadekøkken

Af Freja Dumont

Frederiks Allé har fået et lokalt gadekøkken. I dag den 1. august slog De Fyrretyve Røvere nemlig dørene op til deres nye takeaway sted, hvor du kan få  frisk mad baseret på mellemøstlig smag. En form for Street Food kan man sige. Ahmed Amin og Anas Amin er personerne bag det nyåbnede spisested.

De Fyrretyve Røvere i Frederiks Allé

De to røvere

De to brødre og souschefen har rødder i de arabiske lande, og det kan smages i maden, der har mange krydderier og masser af smag. Ahmed og Anas er kurdere, og souschefen er fra Tyrkiet. Det er første gang, de to brødre åbner et spisested sammen. Begge er uddannede kokke. Ahmed har bl.a slået sine folder hos Patrice, Grappa, Molskroen og Svinkløv Badehotel, mens Anas har været på Svinkløv, Casablanca, Martino og Rømer. Det er ikke erfaring de to unge fyre mangler, og nu er tiden så inde til at åbne deres eget sted.

De Fyrretyve Røvere i Aarhus

Mellemøstlige toner

De Fyrretyve Røvere er udelukkende et takeawaysted. Der er ingen borde og stole. Konceptet er enkelt. Menukortet til at overskue. Det ser spændende ud. Pita og Kumpir (bagt kartoffel med ost og smør) er der at vælge mellem. Dertil kommer fyldet. Her kan du sætte tænderne i lam, flank steak, falafel eller kylling. Lammet er New zealandsk og flank steak dansk. Buffeten bugner af farverige skåle med diverse grøntsager og lækre ting. Kunderne vælger selv, hvad der skal i, og så er der hjemmelavede dressinger.

 

Alt er hjemmelavet

Alt lige fra pitabrød, dressinger og over til tingene i buffeten er hjemmelavede. Retterne skiftes ud en gang imellem. Når de mener, tiden er til det.

Kumpir hos De Fyrretyve Røvere

Det ser lækkert ud. Mange farver og de friske grøntsager springer i øjnene. Brødrene var smilende og tog venligt imod os, der lige stak hovedet ind for at se den nye dreng i klassen. Vi smagte lidt af hvert og vil i den nærmeste fremtid lave en anmeldelse.

En pita hos De Fyrretyve Røvere

Der er gode takter, og vi glæder os over det nye tiltag på Frederiks Allé.

De Fyrretyve Røvere åbner gadekøkken

Husk kontanter eller mobilen, da der ikke kan betales med nogen form for kort hos De Fyrretyve Røvere.

 

De Fyrretyve Røvere

Frederiks Allé 81
8000 Aarhus C
Åbent alle dage fra klokken 12.00 til 21.00. Men de ser lige tiden an, inden åbningstiderne helt fastlægges.

 

De Fyrretyve Røvere åbner gadekøkken De Fyrretyve Røvere åbner gadekøkken De Fyrretyve Røvere åbner gadekøkken De Fyrretyve Røvere åbner gadekøkken

Del artikel

Andre læser også